Sprookje van Noorse prinses en haar sjamaan neemt onverwachte wending

Van LA naar Norway!

Het verhaal van zelfbenoemde ‘real life Bridgertons‘ Märtha Louise en haar sjamaan Durek Verrett blijft er eentje vol controverse. De Noren zijn niet bepaald happig op het stel en hun spirituele zaken, dus het nieuws van vandaag kwam flink onverwacht.

Van Durekxit naar Durentree

De afgelopen maanden werd er volop gespeculeerd dat Märtha Louise en haar verloofde en ’twin flame’, sjamaan Durek, het hoge noorden definitief achter zich zouden laten. Al langer zou het plan bestaan voor de Noorse prinses en haar kroost om zich definitief naar Amerika te verplaatsen.

Maar dat blijkt nu allemaal toch anders te liggen. Zo bevestigde Durek in gesprek met Noorse talkshow God Morgen Norge dat hij namelijk zijn hebben en houden zal oppakken en definitief naar Noorwegen verhuist.

Carrière

De reden voor het omgooien van deze plannen? De dochters van Märtha Louise. “Märtha en ik zijn het altijd met elkaar eens geweest dat de kinderen voorgaan. De carrières van de kinderen zijn hier echt aan het ontwikkelen, dus het zou niet logisch zijn om ze mee te nemen naar LA. Ik wil daar zijn, waar het ’t best is voor de kinderen en voor Märtha.”

Over een definitieve verhuisdatum wilde Durek echter nog niets loslaten. Ook hintte de Shaman dat de verhuizing niet per se definitief is. Wie weet worden er over enkele jaren dus alsnog een stel vliegtickets richting Lala-land geboekt. Het zou ons niets verbazen, aangezien het stel in thuisland Noorwegen al sinds het begin van hun relatie onder vuur ligt.

Sjamaan, vooral-geen-prins, en…popster?

Overigens was de zelfbenoemd ‘spiritueel gids’, ‘begaafd healer’, en ‘global ambassador van de liefde’ niet alleen te gast in het praatprogramma om een tipje van de sluier op te lichten over zijn relatie met Märtha Louise. Ook zit de sjamaan tegenwoordig namelijk in een ‘boyband’, die daar een nummer ten gehore mocht brengen.

Alleen uh…tja. Ook dat werd niet door iedereen heel enthousiast ontvangen. Hoewel het après-ski nummer volgens Noorse krant Nettavisen ‘catchy’ was en goed werd ontvangen, waren er ook veel negatieve reacties. Zo werd de performance overduidelijk geplaybackt, en liet zelfs dat nog veel te wensen over. “Ik ben weggezapt”, zouden verschillende mensen op het optreden gereageerd hebben.

Ach, gelukkig heeft de sjamaan dus nog z’n spirituele handel en wandel om op terug te vallen.

Bron: Nettavisse, TV2.no, Royal Central | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws