Wow! Dit is hoe de partner van Cornald Maas eruitziet

De twee zijn al decennialang gelukkig samen!

LAT-relatie

De presentator is al jarenlang helemaal gelukkig met zijn partner, Martijn. De twee hebben er lange tijd voor gekozen om niet samen te gaan wonen, en een LAT-relatie te onderhouden. In 2013 deelde hij nog met De Telegraaf dat hij dit niet snel zag veranderen.

“Een keer at ik bij hem en toen zei hij: ‘Je moet nu helaas weg’. Ik moest zo lachen om die opmerking, om dat ‘helaas’. Hij wilde nog een uurtje iets voor zichzelf doen en moest de volgende ochtend vroeg op. En hij weet dat ik dan nog niet naar bed ga, en nog anderhalf uur naar muziek ga luisteren, of nog een keer Pauw & Witteman ga kijken”, aldus de presentator.

Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Omslag

Begin 2021 gooide het stel echter tóch het roer om. Na een kwart eeuw samen besloten ze samen de sprong te wagen en toch bij elkaar in te trekken. In gesprek met Betty Asfalt, een theater en culturele organisatie uit Amsterdam, verklapt Cornald hoe dat zo gegaan is.

“We gaan voor het eerst samenwonen na 25 jaar”, legde Cornald uit. Naar eigen zeggen is dit tegen het dringende advies van zijn moeder in. “Mijn moeder riep dan: ‘Jullie moeten één ding nooit gaan doen, en dat is samenwonen!'” Maar dat advies hebben Cornald en Martijn naast zich neergelegd. Hij legt uit dat zij in de coronaperiode bij buren verderop in de straat van een etentje hebben genoten.

Naar eigen zeggen dacht Cornald, terwijl hij daar zat, dat als hij óóit samen zou gaan wonen, dat het dan daar moest zijn. “En precies diezelfde avond zeiden die eigenaren: ‘Jongens, we moeten wat vertellen, wij gaan hier weg.’ En toen dacht ik dat dit meant to be was”, aldus Cornald.

Inmiddels zijn Cornald en zijn Martijn nog altijd heel gelukkig. Dat samenwonen heeft duidelijk geen roet in het eten gegooid voor het stel!

Bron: Betty Asfalt, Media Courant, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws