William en Kate met kroost gespot tijdens kroningsrepetitie

Enne, de kleinste van het stel is ook van de partij!

Het Verenigd Koninkrijk en de media maken zich klaar voor de kroning van King Charles dit weekend. Maar ook binnen de paleismuren zijn de voorbereidingen in volle gang. De hertog en hertogin van Wales werden samen met hun kinderen gespot tijdens de repetities. De kleintjes zijn dus volop aan het oefenen voor de grote dag!

De rol van prins George, prinses Charlotte en prins Louis

Hoewel de kroningsstoet van koning Charles naar verluidt veel kleiner zal zijn dan de processie van wijlen queen Elizabeth, kijken we vol verwachting uit naar dit moment. De drie kleinkinderen van koning Charles zullen ook een rol spelen bij zijn kroning. Volgens repetitieplannen zal het koninklijke drietal zich bij hun ouders, prins William en Kate Middleton – en natuurlijk achter hun grootvader, koning Charles en koningin-gemalin Camilla – voegen in processie naar Buckingham. Die repetities zijn momenteel in volle gang, want vanochtend werd het gezin gespot in Westminster Abbey, voorafgaand aan de belangrijke rehearsal.

De kleinste van het stel

Van prins George en prinses Charlotte, de oudsten van het stel, werd al lang en breed verwacht dat ze aanwezig zouden zijn. Maar één grote vraag bleef vooralsnog onbeantwoord: zo zijn veel royalty-fans razend benieuwd of ook de kleine prins Louis zijn opwachting zal maken! Tabloidkrant The Daily Mail meldde eerder dat William en Kate hier simpelweg nog geen knopen over hadden doorgehakt. “Hij is ten slotte pas vier jaar oud”, zou een insider hierover gezegd hebben.

Maarre, we hebben leuk nieuws: kleine prins Louis werd vandaag onderweg naar de repetities gespot naast zijn vader in de auto. Reden genoeg om aan te nemen dat de kleine prins gewoon present is zaterdag!

Beeld: BrunoPress/ NL Beeld

Hoofdrol voor prins George

Hoewel het tijdens de kroning natuurlijk allemaal draait om Charles, is hij niet de enige die in de spotlight komt te staan. De negenjarige prins George, het oudste kind van William en Kate, is immers een van Charles’ Pages of Honour. Deze onderscheiding wordt meestal toegekend aan senior leden van het koninklijk huis. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het dragen van de lange, zware sleep van de koning. Niet verkeerd om even te oefenen dus!

Bron: Hello! Magazine, Archief Beau Monde | Beeld: BrunoPress/ NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..