Toppunt van luxe: Zara en Mike Tindall hebben een eigen golfkamer in huis

Tja, je bent een royal of je bent 't niet!

Zara Tindall deed een saillante onthulling over haar weelderige huis in Gatcombe Park waar ze samen met haar man, Mike Tindall en gezin woont. In een podcast vertelt Zara dat ze een heuse golfkamer in huis hebben. 

Geheime kamer

In de IMG Golf’s Opinion Matters podcast, waarin van alles over golf besproken wordt, deed Zara Tindall een grappige bekentenis. Tijdens het gesprek vertelt ze dat zij en Mike thuis een kamer hebben met een eigen golfsimulator. ”Mike heeft daar een soort grot voor zichzelf gebouwd”, grapt ze. ”Hij brengt daar waarschijnlijk niet zoveel tijd door als hij zou willen, maar dat is niet erg, want eigenlijk ben ik niet zo enthousiast over de simulator.” Baby Lucas daarentegen wel! Die weet volgens zijn moeder precies waar de golfkamer is.

Golfen

Zara en Mike Tindall vonden elkaar niet alleen in de liefde, maar ook in hun passie voor sport. Naast hun voorliefde voor paardrijden en rugby zijn de twee ook regelmatig op de golfbaan te vinden. Zara kan aardig haar draai vinden tussen de vlaggen en de tees en nam vorig jaar zelfs deel aan de Slingsby Golf Academy – een initiatief om meer vrouwen te laten golfen. Ze onderging zes maanden training (in de golfsimulator!?) en nam het op tegen Judy Murray, Dr. Zoe Williams en Anna Woolhouse. Mike Tindall is al heel wat jaartjes op de golfbaan te vinden en allang geen newbie meer.

Met het hele gezin

In de podcast doet Zara ook uit de doeken dat het haar leuk lijkt om later met het hele gezin een balletje te slaan. Ze hoopt dan ook dat haar kinderen de sport leren spelen. Op de vraag van gastvrouw Di Stewart of ze denkt dat er familiepotjes op het spel zullen staan, zegt ze: “Ja, ik hoop het, hopelijk ben ik tegen die tijd een beetje beter, want ik weet precies wat er gaat gebeuren. Ze zullen allemaal beter worden dan wij, nietwaar? En ik ben dan de sukkel achteraan.”

Ze legt uit: ”Het zou geweldig zijn als ze allemaal zouden weten hoe ze met een club moeten zwaaien en je het samen kunt doen, want weet je, daar leef je eigenlijk voor; die momenten samen maken. Het samen kunnen doen is ook zoveel gemakkelijker. Als we allemaal in dezelfde dingen geïnteresseerd zijn, zou dat ongelooflijk leuk zijn.” Well, de kids hebben in ieder geval een plekje om ongegeneerd te oefenen!

Bron: Hello! Magazine, Archief Beau Monde | Beeld: BrunoPress/ NL Beeld

Laatste nieuws