Schattig: nieuwe foto’s van Luxemburgs jarige prinsje Charles

De kleine prins blaast vandaag drie kaarsjes uit.

Het is deze week niet alleen feest in de UK: ook in Luxemburg hebben ze wat te vieren. Vandaag blaast de kleine prins Charles namelijk drie kaarsjes uit, en de Luxemburgse royals trakteren ons daarom op een nieuwe fotoreeks van het gezin. 

Drie jaar

Op 10 mei 2020 zag hij het levenslicht, en zo snel als de tijd gaat, is-ie nu dus alweer drie jaar: prins Charles van Luxemburg, a.k.a. de schattigste royal du moment, is vandaag jarig. En waar hij dat viert met een grote verjaardagstaart en waarschijnlijk veel cadeautjes, worden wij getrakteerd op een reeks nieuwe foto’s van het hele gezin. Op Instagram deelt het hof de schattige kiekjes.

Broertje

Als grote verrassing deelt het hof niet alleen lieve kiekjes van Charles en ouders Gauillaume en Stéphanie, maar ook van Charles’ kleine broertje François. Dat prinsje werd op 27 maart geboren, en kan nu dus voor het eerst een verjaardag van zijn grote broer meemaken.

Groot geworden

Op de foto’s zien we het gezin genieten van een toch wel bescheiden verjaardagstaart – althans, voor een royal family. In onze gedachten was Charles nog een baby, maar wat is-ie groot geworden! Minder schattig is de kleine prins voorlopig nog niet, want de bolle wangen zijn duidelijk bewaard gebleven. Uiteraard namens Beau Monde van harte gefeliciteerd!

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld, Instagram @courgrandducale 

Laatste nieuws