Zeldzame verschijning: gravin Zaria straalt naast Mabel en Beatrix op de rode loper

Als twee druppels water!

Als jongste dochter van wijlen prins Friso en moeder Mabel Wisse Smit zien we de jonge gravin Zaria niet héél vaak in de spotlights. Gisteren was een uitzondering, en toonde de jonge royal zich stijlvol en volwassen aan de zijde van haar moeder en grootmoeder.

Holland Festival

Gisteravond vond de feestelijke opening van het Holland Festival plaats. Om de gelegenheid luister bij te zetten, woonde prinses Beatrix samen met schoondochter Mabel en kleindochter Zaria de openingsvoorstelling bij in Theater Amsterdam.

Blauw Bloed weet te melden dat de openingsvoorstelling, Drive Your Plow Over the Bones of the Dead, een ‘sprookjesachtige eco-thriller’ is, met thema’s als ‘activisme, relatie tussen mens en dier, mannelijkheid, en de kracht van poëzie’. Kortom: lekker geëngageerd en betrokken bij de maatschappij, en daarmee natuurlijk een perfect uitstapje voor de royals.

Zaria

Ze heeft geen plekje in de troonopvolging aangezien haar ouders getrouwd zijn zonder toestemming van de Raad van State. Ook een prinsessentitel is niet aan gravin Zaria besteed – de Oranjes zijn immers fan van een kleine monarchie. We zien de zeventienjarige jongedame ook niet vaak bij evenementen – terwijl moederlief toch regelmatig eropuit trekt samen met prinses Beatrix. En wat valt op?

Beeld: NL Beeld

Het piepjonge gravinnetje groeit op tot een prachtige jongedame, die bovendien behoorlijk wat wegheeft van haar moeder.

zaria mabel beatrix
Beeld: NL Beeld

Voor de gelegenheid ging Beatrix gekleed in haar favoriete glitterjasje, en trok Mabel een kleurrijke set van Pierre-Louis Mascia uit de kast, weet UFO NO More te melden.

Zaria koos voor een neutrale en stijlvolle outfit in zwart-wit: met een getailleerde jumpsuit en een zwarte blazer kwam de jonge royal zakelijk en volwassen voor de dag. Wie weet: zal Zaria de komende tijd vaker haar opwachting maken?

Bron: Blauw Bloed, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws