Sarah Ferguson onthult schattige nickname voor baby Ernest

Royal of niet: een bijnaam van oma kan al-tijd.

In de allernieuwste aflevering van Tea talks with the Duchess and Sarah, geeft Sarah Ferguson de luisteraars een kleine insight in het familieleven met kinderen én kleinkinderen. En hoewel Fergie in de aflevering vol lof over haar familie praat, onthult ze stiekem ook de té schattige nickname die ze haar pasgeboren kleinzoon Ernest heeft gegeven.

‘Ernie’

In de meest recente podcast vertelt Fergie dat Beatrice en Eugenie mét aanhang én kinderen een bezoekje kwamen brengen aan haar en haar ex-man. “Mijn kleinkinderen hadden het meest geweldige weekend”, vertelt de trotse oma. “Ik had veel geluk, iedereen was er. Edo en Beatrice en Jack en Eugenie waren er en Sienna, August en baby Ernest. Nou, Ernie”, onthult ze. Beste vriendin Sarah Thompson vraagt er nog een keer voor de duidelijkheid: “Is het Ernie?”, waarop Fergie meteen reageert: “Ja, het is Ernie.” Well, hallo Ernie!

Vernoemd

En dat de naam van het nieuwe royal-telg een bijzondere is, dat is iets wat meteen duidelijk werd gemaakt. Zo schreef Eugenie het volgende: “Hij is vernoemd naar zijn betovergrootvader George, zijn opa George en mijn opa Ronald.”

Ook Fergie was diep ontroerd tijdens de onthulling van de naam van haar kleinzoon Ernest George Ronnie, toen ze hoorde dat hij vernoemd was naar haar vader. “Toen Jack en Eugenie het me vertelden, was het zo ontroerend dat ze mijn vader in de namen verwerkten. Ik vond het heel lief, ik moest er natuurlijk van huilen.”

Niet de enige bijnaam

Natuurlijk heeft niet alleen de kleine ‘Ernie’ een bijnaam van de Duchess gekregen. Zo heeft ook grote broer en kleinzoon August een aandoenlijke bijnaam. Zo onthulde Fergie al eerder dat ze hem ‘Augie’ noemt. Ook over die naam was toentertijd al nagedacht. “Hij is vernoemd naar zijn overgrootvader en zijn beide over(x5)grootvaders”, liet ze weten naast een té lieve familiefoto.

Bron: People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws