Zien! Zó zag Holly Mae Brood er vroeger uit

Wat een schatje!

We kennen Holly Mae Brood allemaal als de talentvolle, knappe actrice én presentatrice die ze is. Zo schitterde ze in films zoals The Takeover, SneekWeek en Vals en presenteerde ze verschillende seizoenen van Love Island. En hoewel de knappe brunette niet dagelijks iets post op haar account, vonden we wel een aantal oude kiekjes van de jonge Holly. En wat was ze schattig!

Jonge jaren

We kunnen nu al enkele seizoenen van Love Island genieten van de presentatieskills van Holly Mae, en wat doet ze het goed. Daarnaast ziet ze er ook altijd uit om door een ringetje te halen, wat nóg een pluspunt is. De actrice schitterde altijd in mooie outfits wanneer ze een bezoekje bracht aan de villa en dat doet ons afvragen hoe ze er vroeger uitzag. En gelukkig is daar Instagram!

Grote liefde

De throwback-foto’s van de Brood-telg gaan way back. Zo staat haar Insta-feed veelal vol met kiekjes van vrienden, haar grote liefde Soy – natuurlijk – en van leuke klussen die ze heeft mogen doen. Met haar liefde Soy is ze al een hele lange tijd samen. Zo verklapte ze vorig jaar nog hoe de twee hun relatie zo spannend houden na zoveel jaar. Op die vraag antwoordde Holly dat de twee naast chillen op de bank, ook regelmatig leuke dingen doen buitenshuis.

“Toen we allebei in het theater stonden, spraken we elke avond na het werk af in de stamkroeg bij ons om de hoek. Daad deden we samen een drankje en bespraken we onze dag. Dat was iets wat ons elke keer weer samenbracht, ook al waren we druk met ons eigen ding”, verklapte ze toentertijd aan Grazia. En omdat de twee al jaren bij elkaar zijn, scrolden we de Insta-feed van de actrice even goed door. En wat blijkt? Er staan ook nog té schattige kiekjes op de van de jonge Holly en Soy!

En we kunnen je nu al zeggen: ze zijn geen spat veranderd! Benieuwd naar de throwbackfoto’s van Holly (en Soy)? Ga dan snel naar de volgende pagina.

Laatste nieuws