Goed gelakt: deze nagellakkleuren zijn dé trend du moment

De zomer in je bol, én aan je handen.

Zomervakantie? Dat betekent een broodnodige dosis fun in the sun! En waar kun je dan beter beginnen met de vrolijkste periode van ’t jaar dan met een heerlijke manicure? Wij zetten de meest trendy nagellakkleuren voor de zomer op een rijtje.

1. Roze

Bubblegum pink, zuurstokroze, Barbiecore: alle tinten roze zijn deze zomer hot. De roze kleuren-trend is al maanden populair op fashion- en beautygebied en door de upcoming Barbie-film zal-ie dat ook nog wel even blijven.

2. Zonnig geel

In de zomer zien we graag een lekker zonnetje in de lucht, en ook op onze nagels. Een zachtgele nagellak is dan ook een must dit seizoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Essie (@essie_education_jordan)

3. Neon

Op een festival mogen je nagels alle aandacht trekken. En hoe doe je dat nou beter dan met een neonkleurtje? Lak je nagels neonroze of -geel om je festivallook extra speciaal te maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Le (@amyle.nails)

4. Klassiek rood

Klassiek rood zegt altijd al genoeg, want inderdaad: classic red raakt nooit uit de mode. Dit geldt op fashion- en op beautygebied. Wil je de classic red lak een twist geven? Lak je nagels dan mat rood.

5. Turquoise

Door de release van The Little Mermaid halen alle fashionista’s nu inspiratie uit deze blockbuster. Zeemeermin-geïnspireerde kleuren mogen dan ook niet ontbreken in je garderobe en op je nagels. Een turquoise nagellak it is!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Mani Club (@themaniclub)

Overige trends

Naast trendy nagellakleuren zijn er deze zomer ook weer een paar andere leuke nagellaktrends. Zo zijn minimal French tips, oftewel: een flinterdunne French manicure helemaal on trend. Heb je liever wat meer kleur in je French manicure? Ook dat kan! Zo zijn pastel French tips ook helemaal hot.

Van de denim on denim-trend nemen we ook nog lang geen afscheid, en dus mogen je nagels ook denim kleuren. Wie helemaal all out wil gaan met verschillende kleuren nagellak kan zich ook nog wagen aan de colour blocking-trend. Genoeg opties, dus!

Bron: Grazia, Allure, The Every Girl | Beeld: Adobe Stock

 

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..