Oeh la la: Chantal Janzen kondigt groot nieuws aan

Een nieuw fashionista-duo is geboren.

Als je dan tóch al een eigen tijdschrift, een waslijst aan tv-programma’s en acteerklussen en inmiddels zelfs een hit op je naam hebt staan, dan kan een kledinglijn er nog wel bij. Dat moet Chantal Janzen gedacht hebben, want samen met goede vriendin Nikkie Plessen slaat ze de handen ineen voor een spiksplinternieuwe kledinglijn.

Kinderdroom

“De woorden van mijn man waren: ‘Oh god, ze heeft d’r hobby gevonden”, grapt Chantal wanneer RTL Boulevard haar vraagt naar het verwezenlijken van haar nieuwe droom. Als kind droomde de blondine al van ‘eigen kleren’, speelde ze uren met ‘De Modewijzer’, en nu heeft ze dan eindelijk de eerste stappen gezet naar een eigen kledinglijn. Wie ze daarvoor opbelde? Nikkie Plessen, natuurlijk.

Praktische zaken

Volgens Nikkie verliepen de gesprekken over de gezamenlijke kledinglijn met Chantal soepel, al heeft Chantal toch iets andere wensen dan zij als het aankomt op kleding. Waar we Nikkie kennen van haar voorliefde voor korte jurkjes en rokjes, let Chantal op de meer… praktische zaken. “Ik zei steeds: ‘kun je er wel in fietsen?’ Op een gegeven moment kon ze (Nikkie, red.) die opmerkingen ook niet meer horen”, vertelt Chantal. Toch zijn Chantals eisen wel meegenomen in het ontwerpen van de kledinglijn. De dames vertellen dat je de items zowel met een hak als met een sneaker kunt dragen. “Je moet je vrouw kunnen voelen, maar ook naar school kunnen gaan, bij die zandbak zitten en inderdaad op die fiets springen”, aldus Nikkie.

2024

De dames hebben bij het ontwerpen vooral gekeken naar wat ze nog misten in hun eigen kledingkast. En hoewel we ons niet kunnen voorstellen dat er in hun walk-in closet iets ontbreekt, is het toch echt gelukt om in ruim een jaar tijd een heuse kledinglijn op te stellen. Nog even geduld, want we kunnen de items pas in januari 2024 verwachten. Een mooie start van het volgende jaar, zullen we maar zeggen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..