Oeh la la: Rolf Sanchez deelt kiekjes indrukwekkende transformatie

Wow!

Zanger Rolf Sanchez weet niet alleen de Nederlandse hitlijsten te veroveren, maar met z’n goede looks en vrolijke verschijning verovert hij ook menig hart. Op Instagram deelt Rolf vandaag echter dat hij helemaal niet zo lekker in z’n vel zat, en daar heeft hij werk van gemaakt.

Succesnummer

Rolf Sanchez timmert hard aan de weg. Hij is niet meer weg te denken uit de hitlijsten en mag zichzelf een van de meest succesvolle Latin-zangers van ons land noemen. Iedereen zingt (en danst – met dank aan TikTok) hits als Más Más Más, Increíble en Te Amaré volop mee. En hoewel het Rolf alleen maar voor de wind lijkt te gaan, laat de zanger op Instagram weten dat hij de afgelopen maanden niet helemaal goed in zijn vel zat.

Transformatie

“4,5 maand geleden zat ik er niet helemaal lekker in, zowel mentaal als fysiek”, deelt Rolf in zijn Instagram Stories. Daarom besloot hij actie te ondernemen. “Toen begon ik m’n slaap, mind en adem echt als prioriteit te nemen”, deelt de zanger. “Ben op een hele andere manier gaan trainen, op een holistische manier”, legt hij uit. “Dankbaar.” Enne, het resultaat mag er zeker zijn! In zijn stories deelt hij een before en after, waarop te zien is hoe afgetraind hij nu is. Looking good, Rolf!

rolf sanchez

Doelen

In gesprek met Beau Monde legde hij al eens uit dat z’n jeugd bepalend is geweest voor zijn doorzettersmentaliteit. Zo deelde Rolf begin dit jaar al eens: “Mijn jeugd is bepalend voor me geweest, omdat mijn moeder me Spaans heeft geleerd, de taal waarin ik nu zing en ben doorgebroken.”

“Van mijn vader heb ik meegekregen dat je al je dromen kunt bereiken, als je er maar in gelooft. Dat ga ik nooit vergeten en ik zeg het ook vaak tegen mensen: als je voelt wat jouw doel is, schrijf het dan op. Niets is onmogelijk, je kunt alles behalen wat je maar wilt.” Dat heeft hij nu maar weer dubbel en dwars bewezen!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws