Zoet: Zweedse Carl Philip en Sofia delen zeldzaam kiekje met zoontjes

Lekker casual: zo zien we de Zweedse familie niet vaak.

Waar we volwassen royals als Kate, Máxima en William om de haverklap op een royal event zien verschijnen, mogen we al blij zijn als we ook maar een glimp opvangen van royal kids. Vandaag is zo’n zeldzaam moment, want prins Carl Philip en prinses Sofia delen op Instagram een schattig familiekiekje mét kroost.

Buiten de schijnwerpers

Bij de lieve foto schrijft het gezin: “Zomergroeten van ons.” Dat niet alleen Carl Philip en Sofia, maar óók de koninklijke kids op de kiek staan, is best bijzonder. Veel royals hebben er namelijk een handje van om hun kinderen zoveel mogelijk buiten beeld te laten tot ze wat ouder zijn. De Oranje-prinsessen zien we slechts een paar keer per jaar, zo nu en dan duikt er een Windsor-kind op in een familiekiekje en ook onder de Zwoyals worden de kids grotendeels uit de spotlights gehouden. Want ja, je kind zo ‘normaal’ mogelijk opvoeden is nu eenmaal hip bij de royals.

Casual kiekje

Extra leuk dus dat de Zwoyals ons spontaan een kijkje geven in hun gezin. En we moeten zeggen: we betwijfelen of we Sofia en Carl Philip ooit zo casual hebben gezien. Sofia bewijst in een fleurige zomerjurk dat ze écht geen make-up nodig heeft om te stralen, en ook Carl is nog even knap als altijd in een t-shirt en korte broek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Prinsparet (@prinsparet)

Wat zoontjes Alexander, Gabriel en Julian betreft: die zijn nog steeds even schattig als de laatste keer dat ze op the gram verschenen. Al met al een heerlijk casual, zomers familiekiekje!

Bron: Daily Mail, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @prinsparet

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..