Yolanthe eert overleden ex-schoonmoeder: ‘Ik mis je nu al’

'Waarom kan oma niet nog heel even wakker worden voor nog één laatste knuffel?'

Tussen alle vrolijke kiekjes door, verschijnt vandaag een minder leuk bericht op Yolanthes Instagram-profiel. Ze staat stil bij het overleden van haar ex-schoonmoeder afgelopen woensdag.

Goede band

Hoewel haar relatie met Wesley Sneijder al een tijd over en uit is, vertelde Yolanthe onlangs nog aan Beau Monde hoe hecht ze nog altijd was met zijn moeder. “De relatie met Wesley is over, maar de liefde voor zijn moeder blijft hoor”, vertelde ze toen. “Sterker nog, ik hang net een telefoontje met haar op.”

Foto’s

Het nieuws dat de moeder van Wesley is overleden aan de gevolgen van kanker, moet dan ook hard zijn aangekomen. Op Instagram deelt Yolanthe een reeks lieve kiekjes die ze in de afgelopen jaren met haar ex-schoonmoeder heeft gemaakt. “Ik lig op bed en kan niet slapen..”, schrijft ze erbij. “Gisteren zijn we deze mooie lieve engel verloren.” Vanaf moment één heeft Yolanthe een speciale band met de moeder van haar ex opgebouwd. “Ik mis je nu al zo erg. En de pijn steekt. Heel erg. Zo veel mooie herinneringen met jou mama Syllie.. zo veel gelachen en meegemaakt samen.”

Dankbaar

Ondanks het intense verdriet, is Yolanthe dankbaar voor alle momenten die ze samen beleefd hebben. “Wat koester ik jou lieve mama Syllie. Een geweldige moeder en een grandioze trotse lieve oma die alles over had voor haar kleinkinderen”, schrijft ze. “We zijn ontroostbaar…waarom kan oma niet nog heel even wakker worden voor nog één laatste knuffel? Mijn hart is in duizend stukjes gebroken. Lieve Syllie…bedankt voor alles!! Je leeft voort in al onze hartjes.”

Bron: RTL Boulevard, Instagram @yolanthecabau | Beeld: NL Beeld, Instagram @yolanthecabau

Laatste nieuws