Gezellig! Wills en Kate gaan op stap met de kroost

Ze zijn ook zo lekker gewoon gebleven.

Voor velen van ons stonden zomervakanties als kinderen bol van allerhande uitjes. Een braderie hier, een museum daar, en ein-de-lo-ze kilometers met de sleurhut. Voor de jonge Waleses lijkt de zomervakantie nu op een soortgelijke wijze van start gegaan: met een bezoekje aan de Royal International Air Tattoo!

Grote vakantie voor kleine royals

Ook voor de jongste generatie Waleses is de vakantie aangebroken. Het is ongetwijfeld een drukke boel in Adelaide Cottage, het onderkomen van William, Kate en de kleine George, Charlotte en Louis. Met de voltallige kroost thuis moeten zij natuurlijk wel zoet gehouden worden, en dat gebeurde vandaag dan ook met een lekker gezinsuitje naar een evenement van de luchtmacht.

Kijken en beleven

Met de grijze luchten en plassen regenwater zijn de kiekjes lekker typerend voor de gemiddelde Britse zomer – maar dat lijkt de Wales-kroost niet te deren. Zij kijken hun ogen uit bij de tentoonstelling in Gloucestershire.

Zo worden de Waleses in detail bijgepraat over de laatste snufjes die er te zien zijn…

Beeld: NL Beeld

…en zien we Louis met z’n handen aan het stuur van een indrukwekkende vierwieler.

Beeld: NL Beeld

Maar het is natuurlijk geen royal event als er niet ook even handjes geschud worden…

Beeld: NL Beeld

…of er vriendelijk naar de camera’s wordt gezwaaid.

Beeld: NL Beeld

Tja – de camera’s zijn dol op Louis, en dat lijkt vice versa ook te gelden.

Matchende outfits

Bovendien zien we dat de Waleses zich (zoals wel vaker) lekker eensgezind in het blauw kleden. Kate combineert een donkerblauwe pantalon met een luxe blazer van het label Blazé Milano à €1700.

Ook de kroost komt weer lekker matchend voor de dag. Zo hebben Charlotte en Louis dezelfde schoentjes aan, waar prins George z’n schoeisel juist lijkt te hebben afgekeken van paps. Hoe dan ook staat de familie weer keurig op de kiek. Toch vraagt Beau Monde zich af: hoe leuk zou het zijn als Wills en Kate hun royal blues een keer inruilen voor een ander kleurtje? Royaal roze valt net zo leuk te matchen bijvoorbeeld! Dit bewezen Letizia, Felipe, Leonor, Sofía, en hun grootouders onlangs al.

Wie weet: misschien dit weekend bij Wimbledon? Of op een stralend vakantiekiekje ergens de komende weken? Fingers crossed!

Bron: The Daily Mail, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws