Kate onthult: Louis was ‘erg overstuur’ om missen familie-uitje

De jonge prins schijnt bovendien hard te oefenen voor een bijzondere carrière.

Dit weekend zagen we niet alleen Kate op de Wimbledon-tribune, zoals eerder deze maand. Nee, het was een waar familiefeestje voor de Waleses – of welja. Voor bíjna alle Waleses. Jongste zoontje Louis bleef namelijk thuis. En daar was de piepjonge prins niet over te spreken, deelde de Princess of Wales.

Wimbledon

Vorig jaar zagen we bij de geweldige Wimbledon-finale niet alleen William en Kate, maar mocht ook oudste zoon George mee om van dichtbij de crème de la crème van de tenniswereld hun ding te zien doen.

En tot iedereens grote verrassing mocht ook zusje Charlotte dit weekend mee naar de finale, waar ze geschiedenis geschreven zag worden door de twintigjarige Spaanse Carlos Alcaraz, die veteraan Novak Djokovic van z’n achtste Wimbledon-titel wist weg te houden. Uit de kiekjes blijkt wel dat de twee het prima naar hun zin hadden in de Royal Box.

charlotte george
Beeld: NL Beeld

En Louis?

Maar goed: van jongste broertje Louis was dus geen spoor te bekennen. In gesprek met degenen die achter de schermen en langs de lijnen van het heilige gras van Wimbledon zorgen dat alles goed verloopt, verklapte Kate dat Lou-bug daar zelf ook niet al te blij mee was.

Zo vertelde de prinses: “Het is Charlottes eerste keer hier, George was er vorig jaar. Ze hebben vol spanning gekeken.” Dat zoontje Lou dit keer echter wéér niet mee mocht, zorgde er volgens Catherine voor dat haar jongste zoontje ‘very upset‘ was. Tja: die arme Louis had niet eens z’n zus meer om samen mee op de bank de match te volgen.

Prins langs de lijn

Verder onthulde Kate in gesprek met een van de zestienjarige ballenjongens dat Louis zelf ook zo’n carrière langs de lijn wel ziet zitten. Naar verluidt deelde de Princess of Wales dat Louis thuis enthousiast z’n ball boy-vaardigheden oefent.

“Hij probeert te oefenen hoe we staan aan de achterkant van de baan en naast de spelers”, vertelde de ballenjongen hier later over. “Hij oefent om serieus te blijven zoals wij.” Ha! De karaktervolle kleine prins kennende, is dat nog een hele opgave. Wie weet: staat de kleine Louis langs de lijn wanneer paps en mams een balletje slaan? Wij zien het he-le-maal voor ons!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws