Gespot: de betaalbare oorbellen van Kate

Koninklijk goedkoop!

Het jaarlijkse Wimbledon toernooi draait voor royals als Kate uiteraard om een hoop sportief vermaak en sociaal contact met andere aanwezige sterren, maar óók om zien en gezien worden. En hoewel je dat natuurlijk het beste doet in een fashionable outfit, bewijst Kate opnieuw dat daar niet altijd een royal prijskaartje aan hoeft te hangen.

Bekende gezichten

Royals, aristocraten, prominenten en andere bekende gezichten: je ziet ze allemaal op de tribune van Wimbledon. Sommige omdat het er nu eenmaal bij heurt, anderen omdat ze daadwerkelijk groot fan zijn van de sport. In die laatste categorie valt zonder twijfel de prinses van Wales. Maar waar Kate in eerste instantie komt opdagen voor het meemaken van een hoop sportief geweld, besteedt de prinses uiteraard ook enige tijd aan het uitkiezen van de perfecte outfit – en met succes.

Bekende jurk

Kate verscheen bij de mannelijke finale gisteren in een groene Roland Mouret-japon tot op de kuit. En hoewel je wellicht zou denken dat we dit exemplaar al eerder voorbij hebben zien komen, is het toch echt een nieuwe aanwinst van de prinses. Het heeft alleen wel erg veel weg van de, tja, honderd andere jurken die in de royal kast hangen. Afijn, niet te ontkennen valt dat Kate er weer beeldig uitzag. Ze combineerde de japon uiteraard met een stel Gianvito Rossi‘s, een elegante clutch van Emmy London en de nodige juwelen.

Betaalbare oorbellen

Maar wat blijkt? De kostbare juwelen uit de koninklijke kluis heeft de prinses dit weekend thuisgelaten. In plaats daarvan pronkte er een stel betaalbare oorbellen in Kates oren. De experts van Royal Fashion Police weten te melden dat het gaat om een set van Milina London, een trendy merk van handgemaakte sieraden. De groene hangers zijn door de prinses voor slechts 54 euro op de kop getikt. Goed nieuws voor iedereen die niet te diep in de buidel wil tasten voor een heuse royal look!

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws