Letizia schittert in satijnen budget look

Het kan niet op met die budget looks van Leti.

Als er iemand veelzijdig is op het gebied van royal fashion, dan is het Letizia wel. Je weet het nooit met de Spaanse koningin: waar ze de ene keer schittert in een glamoureuze designer-japon, verschijnt ze de andere keer in een casual broek van Stradivarius. Gisteren wist Leti ons opnieuw te verrassen met een prachtige budget look.

Betaalbare looks

Of de Spaanse koningin haar roeping voor budgetproof leven heeft gevonden of dat de financiële afdeling van het koningshuis heeft besloten om het wat rustiger aan te doen wat betreft de uitbreiding van de royal garderobe weten we niet, maar duidelijk is dat Letizia steeds vaker kiest voor een betaalbare look. Regelmatig laat de koningin designermerken links liggen en verschijnt ze in items van Zara, Stradivarius of een ander budgetmerk.

Blauw satijn

Gisteren vonden de International Journalism Awards plaats in Madrid. Met een achtergrond als nieuwslezeres voor Leti natuurlijk reden genoeg om even haar gezicht te laten zien, beleefde gesprekken aan te gaan met aanwezigen en wat handjes te schudden. De koningin verscheen in een nieuw ensemble van het Spaanse merk Maksu. Ze combineerde het blauwe, satijnen setje met een flink stel Jimmy Choo-pumps, een bijpassende clutch van Spaanse ontwerper Magrit en de nodige juwelen.

Bron: NL Beeld

Op het eerste gezicht een royal-waardige look, al zegt het prijskaartje iets anders. De torenhoge sandalen mogen dan respectievelijk een kleine 800 euro gekost hebben – voor de top én rok van Maksu samen heeft de koningin slechts zo’n 300 euro neergelegd. Toegegeven, het is niet de prijs van een gemiddelde set die je bij de Zara haalt. Maar we zien toch echt een behoorlijke vooruitgang op gebied van betaalbaarheid. Lekker bezig, Leti!

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @royalfashionpolice

Laatste nieuws