Kate en William delen nieuwe foto van jarige prins George

Bij een royal verjaardag, hoort altijd een nieuwe foto!

Wat vliegt de tijd! Prins George viert vandaag alweer zijn tiende verjaardag. Traditiegetrouw delen de prins en prinses van Wales een nieuwe portretfoto van hun oudste zoon.

Birthday boy

Het is vandaag precies tien jaar geleden dat prins William en prinses Kate hun troonopvolger mochten verwelkomen: prins George Alexander Louis. Dat kleine baby’tje is nu een jongeman, en hij mag zich vanaf vandaag een heuse tiener noemen.

Kate William en prins George
Beeld: NL Beeld

Nieuwe foto’s

Ter gelegenheid van de verjaardag van George, is er een nieuwe foto vrijgekomen van de prins. “Tien vandaag! We wensen prins George een heel fijne verjaardag”, delen de Waleses bij de portretfoto van hun oudste zoon, die ze op Instagram en Twitter delen. Op de foto zien we een stralende prins George die echt steeds meer op zijn vader gaat lijken!

Niet gefotografeerd door Kate

Kate, wiens grote passie fotografie is, maakt normaal gesproken elk jaar de verjaardagsportretten van haar kinderen. Dit jaar gooien de Waleses het echter over een andere boeg. Zo zette fotograaf Millie Pilkington – die al vaker prachtige foto’s van de royal familie schoot, waaronder de speciale vaderdagfoto van prins William – George dit keer op de kiek.

“Ik ben vereerd dat ik een portret van de charmante prins George met jullie mag delen om zijn tiende verjaardag te vieren. Hartelijk dank aan de prins en prinses van Wales dat jullie me vertrouwden om zijn portret te schieten. Zoals altijd voel ik me enorm vereerd en erg gelukkig. Ik wens prins George de allerfijnste verjaardag”, deelde Millie hierover. En daar sluiten we ons bij aan: happy birthday, George!

Beeld: NL Beeld / PA Images

Laatste nieuws