Oeh la la: Letizia steelt de show met laag uitgesneden decolleté

In één woord: stunning.

Met Letizia weet je het nooit als het op fashion aankomt: waar ze de ene keer schittert in een glamoureuze designer-japon, verschijnt ze de andere keer in een casual broek van Stradivarius. Gisteren wist de koningin zichzelf wéér te overtreffen, in dit keer een opvallend gedurfde look.

Royal vakantie

Nu de zomer is aangebroken, begint het opvallend rustiger te worden in royal land. Vermoedelijk liggen de meeste prinsen en prinsessen met een glas ijskoude rosé op een jacht ergens op de Middellandse Zee, of vermaken ze zich op een andere idyllische plek. Zo weten we van de Oranjes dat ze zich kostelijk vermaken in hun Griekse villa, hebben de Noren hun paleis verlaten voor een vakantie in eigen land en is ook voor de Walesjes de zomertijd aangebroken. Allemaal hartstikke verdiend natuurlijk, na zo’n vermoeiend jaar van duizenden handen schudden, beleefde gesprekken voeren en belangrijke speeches houden.

Sexy en stijlvol

Toch kunnen we niet alle royals over één kam scheren: in Spanje is er namelijk nog wel degelijk werk aan de winkel. Hittegolf of niet, Letizia werkt gewoon haar lijstje aan royal duties af voordat ze haar koffers pakt. En dat doet ze – zoals gewoonlijk – in stijl.

Tijdens de opening van een kunstgalerij in Madrid koos Letizia voor een jaren ’50 look met een – durven we het te zeggen? – sexy tintje. We weten inmiddels dat de Spaanse koningin niet bang is om haar afgetrainde armen te showen, maar Leti lijkt nu nog een stapje verder te gaan. Ze verscheen in een florale Carolina Herrera-japon met uitgesneden decolleté. Geen Hollywood-praktijken uiteraard, maar toch een opvallende keuze van de koningin. Ze combineerde de look fashionable als altijd met een stel pumps van dezelfde ontwerper en een Varela-clutch.

Bron: NL Beeld

Een royal lady die risico’s durft te nemen zien wij natuurlijk maar al te graag, en Leti is daar een groot voorbeeld in. Oók een koningin mag af en toe weleens haar sensuele kant laten zien, nietwaar?

Bron: Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws