Sarah Ferguson onthult welke wijze les ze haar dochters meegeeft

'Dat wil niemand zien!', verklapt Fergie.

Ze heeft haar Storytime-serie onlangs op pauze gezet, maar in haar podcast deelt Sarah Ferguson nog volop wijze levenslessen uit. Zo onthult ze in een recente aflevering welke koninklijke adviezen zij regelmatig deelt met haar dochters, prinsessen Beatrice en Eugenie.

Openhartige moeder

Dat Sarah het hart op de tong heeft, is wel bekend. De openhartige hertogin steekt haar meningen en ervaringen bepaald niet onder stoelen of banken. Zo vertelde ze onlangs nog in haar podcast Tea Talks with the Duchess and Sarah dat er een vroeg stadium van borstkanker bij haar was vastgesteld en ze hiervoor onder het mes is geweest.

Gelukkig kan Sarah altijd rekenen op de steun van haar dochters, Beatrice en Eugenie. Zo zou Eugenie (zelf kersvers bevallen van de kleine Ernest) een poos lang ‘bijna ingetrokken‘ zijn bij haar moeder ter ondersteuning. De band tussen moeder en dochters is nog altijd bijzonder hecht, en in de achtste aflevering van haar podcast, deelt Fergie een belangrijke levensles met haar luisteraars die ze haar dochters altijd heeft meegegeven.

Altijd blijven lachen

Zo weet Fergie als geen ander hoe het is als je hele reilen en zeilen breed uitgemeten wordt in de media. Als (ex-)lid van de royal family ontkom je nu eenmaal niet aan de spotlights. Je kunt dus maar beter een goede indruk maken, deelt de Duchess.

Zo legt ze uit: “Ik zeg altijd tegen mijn meiden, als je je in het openbaar begeeft – smile. En als je niet beleefd wilt zijn, verschijn dan niet in het openbaar, want niemand wil een chagrijnige prinses zien. Je hebt me dat regelmatig horen zeggen.”

Vrolijke bedoening

Dit is inderdaad niet de eerste keer dat we Sarah horen over de attitudes die ze haar dochters probeert mee te geven. Zo sprak ze vorige zomer nog over de verschijning van Bea en Euge bij de Jubilee-vieringen.

Zo vertelde ze in een radioshow na afloop van de Service of Thanksgiving begin juni: “Iedereen zag er wat… serieus uit. En zij (Beatrice en Eugenie, red.) lachten en waren echt hun oma aan het danken voor de afgelopen zeventig jaar.”

“Ik zat voor de tv en dacht…’well done girls, jullie lachen’. Ik ben er nog niet van bekomen hoe mooi mijn dochters eruitzien. Toen ze naar de Jubilee Thanksgiving Service gingen, was dat niet prachtig?”, aldus de fiere moeder. Laten we eerlijk wezen: Sarah kan ab-so-luut trots zijn op haar meiden – mission accomplished, wat wijze levenslessen betreft!

Bron: Hello! Magazine, Beau Monde Archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws