Zara Tindall straalt ondanks regen tijdens familie-uitje

De Tindall- en Phillips-kinderen groeien als kool.

Afgelopen zaterdag deed Zara Tindall mee aan het Festival of British Eventing in Gatcombe Park. De moeder van drie kinderen werd gespot tijdens de springwedstrijden die plaats vonden op het landgoed van haar eigen moeder in Gloucester – en het werd een gezellige boel met de hele familie!

Driedaagse evenement

Het driedaagse evenement bevatte een springconcours, verschillende crosscountry-fasen en dressuur. Het regende pijpenstelen, maar Zara werd bijgestaan door prinses Anne en Timothy Laurence. Ze was volledig gefocust op de wedstrijd, ondanks de natte weersomstandigheden. Ze reed op haar paard ‘Class Affair’ tijdens de Dressuurproef in The Magic Millions Festival of British Eventing.

Outfits

Natuurlijk kwamen de royals ook in de regen piekfijn voor de dag. Zo droeg Anne, Princess Royal, waterdichte zwarte handschoenen en een zwarte baseballpet van het merk waar Zara al eens model voor heeft gestaan, Musto. Timothy droeg een klassiek groen gewaxt jasje en een flatcap en matchte zo lekker met z’n vrouw. Zara zelf droeg een waterdichte marineblauwe Land Rover-jas (wederom: Zara doet haar werk als merkambassadeur), een witte broek en zwarte leren rijlaarzen voor de wedstrijd.

Tijdens het evenement werd Zara verrast door haar kinderen Mia, Lena en Lucas. Voor de koninklijke kroost waren er ook allerlei leuke activiteiten. We spotten bijvoorbeeld niet alleen Zara’s nichtjes Savannah en Isla op de trampolines, maar ook Mia en Lena zelf buitelden vrolijk door de lucht.

Net als nichtje Savannah, staat Mia bekend om haar levendige en tíkje ondeugende karakter, en dat blijkt wel weer uit de vrolijke foto’s. De meisjes hebben duidelijk met volle teugen genoten van het event. En dat moeders te paard ook nog eens furore maakt…ach ja, da’s ook leuk meegenomen.

Bron: Daily Mail | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws