Wedding bells: Duncan Laurence is getrouwd met zijn grote liefde

Een waar sprookjeshuwelijk.

Prachtig nieuws voor Duncan Laurence: hij is afgelopen weekend getrouwd met zijn grote liefde, Jordan Garfield. Op zijn Instagram-profiel deelt de zanger een aantal snoezige kiekjes van zijn grote dag.

Sprookjeslocatie

“Mr & Mr de Moor ❤️”, schrijft Duncan bij de fotoserie, waarmee meteen duidelijk wordt dat lover Jordan zíjn achternaam heeft gekregen. We zien een reeks foto’s van het koppel en de prachtige locatie waar het huwelijk voltrokken werd. Gasten zijn speciaal afgereisd naar Zweden om Duncan en Jordan elkaar het jawoord te zien geven, en ze zijn niet teleurgesteld. Als je trouwt, dan doe je het goed – moet het stel gedacht hebben. Wat een sprookjesachtige locatie!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Duncan Laurence (@itsduncanlaurence)

Felicitaties

Op Instagram kan het kersverse echtpaar rekenen op de nodige felicitaties van bekend Nederland én daarbuiten. Zo laten Jim Bakkum en Jennifer Ewbank een lief berichtje achter, maar krijgt het stel óók de hartelijke felicitaties van niemand minder dan Songfestival-collega Conchita Wurst.

Liefdesverklaring

Hoewel Duncan doorgaans niet veel loslaat over zijn liefdesleven, wisten we in 2020 al wel dat hij in het huwelijksbootje zou stappen. Een paar maanden geleden verklaarde hij op Instagram nog uitgebreid de liefde aan Jordan. “Ik hou van jou. Bedankt dat je me weer in mezelf laat geloven”, schreef hij toen. “Voor het laten zien hoe ik weer van het leven moet houden. Voor het tonen van ware liefde is geen mythe of sprookje. Voor het bewijs dat liefde op het eerste gezicht echt is. (…) Omdat je me veilig en gezond houdt wanneer de wereld buiten te groot en zwaar wordt. Ik zou niet weten wie ik zonder jou zou zijn. En ik wil het eigenlijk nooit weten.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Duncan Laurence (@itsduncanlaurence)

Als dat geen ware liefde is, weten wij het ook niet meer. Namens Beau Monde uiteraard van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen!

Bron: RTL Boulevard, Instagram @itsduncanlaurence | Beeld: NL Beeld, Instagram @itsduncanlaurence 

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..