Gespot: de royal die stiekem óók op de tribune bij de WK-finale zat

In tegenstelling tot prins William was deze royal wél te porren om het wereldkampioenschap bij te wonen.

Het was een rommelige bedoeling onder de royals tijdens de WK-finale afgelopen weekend. Waar koningin Letizia en dochter prinses Sofía een prominent plekje op de tribune innamen om de Spaanse La Roja aan te moedigen, schitterde prins William door afwezigheid. Wel was er een ándere royal aanwezig bij de wedstrijd, en hoewel hij vrij onopgemerkt is gebleven, hebben wij ‘m wél gespot.

Overwinning

Of de uitslag van de finale te danken is aan het feit dat William niet aanwezig was in Sydney, durven we niet te zeggen, maar de Engelse Lionesses moeten de steun van de prins ongetwijfeld gemist hebben. Trouw als ze zijn, verschenen de Spaanse royal ladies wél op de tribune om het elftal van hun moederland aan te moedigen – en dat hebben ze geweten. Na een nette winst van 1-0 voegden Letizia en Sofía zich bij het euforische team om de uitslag te vieren en voor héél eventjes de protocollen te vergeten.

sofia letizia
Beeld: ProShots

Nikolai

Naast Letizia en Sofía was er nóg een royal aanwezig bij de WK-finale in Sydney. Niemand minder dan graaf Nikolai – we helpen je even: die knappe Deense royal die zich ontpopte als succesvol model en vervolgens zijn prinsentitel afgenomen zag worden door koningin Margrethe – had zich ook genesteld op de tribune. De zoon van prins Joachim en zijn eerste vrouw, Alexandra Christina Manley, liet via Instagram Stories weten aanwezig te zijn bij de razend spannende finale tussen Spanje en Engeland.

Beeld: Instagram @nikolaitildanmark

Australië

Hoewel Australië bij Denemarken uiteraard niet naast de deur ligt, is het geen complete verrassing dat Nikolai verscheen op het voetbaltoernooi. De graaf heeft Europa namelijk verlaten, en begint komend schooljaar aan een studie op een universiteit in Sydney. Vorige week deelde hij al een foto waarop te zien is dat hij zich aan het settelen is in zijn nieuwe woonplaats.

Een spannend avontuur voor de graaf, maar gelukkig heeft hij een stabiele factor aan zijn zijde. Zijn vriendin Benedikte Thoustrup verhuist namelijk gewoon met hem mee naar de andere kant van de wereld. Als dat geen ware liefde is…

Bron: Blauw Bloed | Beeld: Pro Shots, Instagram @nikolaitildanmark

Laatste nieuws