Zo ziet het leven van de jarige Lady Amelia Windsor eruit

Maak kennis met misschien wel de meest glamoureuze royal van Groot-Brittanniƫ.

Ze is bekroond tot ‘knapste lid’ van de Britse koninklijke familie, heeft ondanks haar jonge leeftijd een indrukwekkend CV Ć©n is vandaag jarig: we hebben het over Lady Amelia Windsor. Maar wie is deze glamorous royal en hoe ziet haar leven eruit?

Geboren als royal

Amelia werd precies 27 jaar geleden geboren op 24 augustus 1995 en is daarmee de jongste dochter van George Windsor, graaf van St. Andrews, en Sylvana Tomaselli. Dat maakt haar de kleindochter van de hertog van Kent en een achternichtje van wijlen Queen Elizabeth. Gezien Amelia 43e is in de lijn voor de Britse troonopvolging, durven we wel te zeggen dat de blondine aanzienlijk weinig lasten, maar vooral veel lusten van het koninklijke leventje ervaart.

Indrukwekkend CV

Hoewel Amelia nog maar 27 jaar is, heeft ze een cv waar menig vijftiger jaloers op zou zijn. Na haar studie aan de St. Mary’s school in Ascot nam ze een tussenjaar om te reizen door Thailand en India, om vervolgens Frans en Italiaans te studeren aan de Universiteit van Edinburgh. Inmiddels timmert ze vooral hard aan de weg als model en staat ze onder contract bij Storm Model Management. Ze liep shows voor Dolce & Gabbana, werkte voor Chanel Ć©n sierde de cover van onder andere Tatler, ELLE en Vogue Japan.

2023

We kunnen dus wel stellen dat Amelia een bezig bijtje is geweest de afgelopen jaren, maar wat houdt haar anno 2023 eigenlijk bezig? In tegenstelling tot bij de meeste royals, kunnen we daar best wel wat van meekrijgen. Amelia heeft namelijk ‘gewoon’ een open Instagram-profiel waarop ze met haar ruim 100.000 volgers het lief en leed deelt van haar net-niet-prinsessenbestaan.

Zo struint ze de nodige societyfeestjes af…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mel šŸÆ (@amelwindsor)

Drinkt ze cocktails opĀ fancy rooftops

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mel šŸÆ (@amelwindsor)

Verbouwt ze haar eigen groenten…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mel šŸÆ (@amelwindsor)

Verschijnt ze zo nu en dan op de cover van een modeblad…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mel šŸÆ (@amelwindsor)

En maakt ze tijd vrij om vakantie te vieren op de meest idyllische locaties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mel šŸÆ (@amelwindsor)

Al met al een glamoureus en onbezorgd leventje, zo lijkt het. We twijfelen er dan ook niet aan dat Amelia vandaag een onvergetelijke verjaardag zal hebben. Happy birthday!

Bron: Daily Mail, Elle | Beeld: NL Beeld, Instagram @amelwindsor

Laatste nieuws