Van Kim Feenstra tot Bobbi Eden: déze moeders doen mee aan Vier Handen op Eén Buik

Het belooft een bijzonder seizoen te worden.

Volgende week is het weer zover: dan start een gloednieuw seizoen van Vier Handen Op Eén Buik. In de serie krijgen tienermoeders en -vaders hulp van bekende Nederlandse moeders, en de bekendmaking van de namen belooft al veel goeds.

Bekende moeders

In Vier Handen Op Eén Buik volgen we verschillende tienermoeders die zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Hierbij worden ze voor, tijdens en na de bevalling begeleid door verschillende bekende Nederlandse moeders. Het kan er af en toe nog al pittig aan toe gaan – we herinneren ons allemaal het schreeuw-incident met Fajah Lourens nog wel – en dus is het van belang dat de helpende moeders stevig in hun schoenen staan.

Powervrouwen

De namen zijn inmiddels bekend, en we hebben zo’n vermoeden dat deze moeders de stevige taak wel aankunnen. In het nieuwe seizoen, dat vanaf 29 augustus te zien is, gaan we kijken naar Dyantha Brooks, Kim Feenstra, Sanne Vogel, Channah Koerten, Isa Hoes, Bobbi Eden, Nienke Plas en Soundos El Ahmadi. Een lekker gevarieerd groepje dus, maar stuk voor stuk absolute powervrouwen.

Kim Feenstra

Het seizoen wordt afgetrapt door Kim Feenstra, die de 19-jarige Shylena begeleidt. “Ik doe mee met Vier Handen Op Eén Buik omdat ik het een heel mooi programma vind”, zegt Kim zelf over haar deelname. “Bijzonder, rauw, open en echt. Ik hoop dat ik met mijn levenservaring en kennis iemand anders kan motiveren en inspireren.”

Hoewel Kim zelf inmiddels ruim twee jaar trotse moeder is van zoontje Brooklyn, vertelde ze onlangs aan Beau Monde dat zwanger raken voor haar helemaal niet vanzelfsprekend was. Haar eerste zwangerschap was het resultaat van een lang en zwaar IVF-traject, en inmiddels hoopt het gezin alweer vurig op gezinsuitbreiding. “Die hormonen zijn fucking heftig en het kan erg eenzaam zijn”, legde Kim over IVF uit. “Gelukkig is Stanley (vriend, red.) niet bij ons weg te slaan. Voordat we Brooklyn kregen, zei hij dat we er alles aan zouden doen om papa en mama te worden. Dat geeft een steady gevoel.”

We zijn benieuwd hoe alle moeders het ervan af gaan brengen in Vier Handen op Eén Buik. Eén ding weten we zeker: aan Kim heeft tienermoeder Shylena een héle goede.

Bron: RTL Boulevard, Televizier, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws