Zien: dit is de echte dochter van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn

En nee, het is niét Nina Sanders.

Nu het 34e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden voor de deur staat, ontdekken we ein-de-lijk hoe het afloopt met die verschrikkelijke crash uit het afgelopen seizoen, én hoe de Meerdijkers hun levens weer proberen op te pakken. Onder hen zijn natuurlijk ook Ludo Sanders, gespeeld door Erik de Vogel, en Janine Elschot, gespeeld door Caroline de Bruijn. Hun relatie on-screen is misschien een ware achtbaan, maar in het echte leven zijn de twee al jaren gelukkig met elkaar en hebben ze een bijzonder knappe dochter. We stellen haar aan je voor!

Liefde op de set

In 1992 doet Caroline de Bruijn haar intrede in Meerdijk als Janine Elschot, en enkele jaren later volgt Erik de Vogel als Ludo Sanders. Een relatie tussen de twee acteurs ligt niet direct voor de hand – en tussen hun karakters ook niet. Toch springt de vonk tussen Ludo en Janine meermaals over, volgen er meerdere affaires, relaties, huwelijken, scheidingen, en ga zo maar door.

Ook vinden Erik en Caroline de liefde bij elkaar. Erik is op dat moment getrouwd met een andere vrouw, en heeft met haar al twee kinderen. Caroline is zelf ook heel gelukkig in de liefde. Zo blikte ze al eens terug in gesprek met Nouveau: “Ik was in die tijd heel gelukkig met iemand anders en ik hoorde ook al snel dat Erik getrouwd was en kinderen had. Iets met hém beginnen was dus sowieso niet aan de orde. Maar mijn gevoel voor Erik werd zo overweldigend dat ik hem uiteindelijk toch schoorvoetend heb verteld wat er aan de hand was. Dat bleek wederzijds. We hebben nog maanden enorm ons best gedaan om elkaar met rust te laten, tot dat niet meer houdbaar was.”

Natuurlijk is zo’n romance – terwijl je zelf al eeuwige trouw hebt beloofd aan een ander – bijzonder pijnlijk. Maar het stel is er uiteindelijk goed uitgekomen, en heeft ook nog altijd goed contact met Eriks vorige vrouw. “We zijn dikke vriendinnen geworden”, deelde Caroline over haar band met de moeder van Eriks twee oudste kinderen.

Twee druppels water

De twee hebben hun liefde (nog) niet bezegeld met een bruiloft, maar hebben samen wel één prachtige dochter: op 29 juli 2000 zag Solane Victoria de Vogel het levenslicht.

Solane is inmiddels natuurlijk ook een volwassen jongedame, en ze lijkt spre-kend op haar ouders! De brunette deelt via Instagram regelmatig sfeervolle beelden van haar leven met haar meer dan twintigduizend volgers, én ze verschijnt met enige regelmaat naast haar ouders op de rode loper. En wat in al die leuke kiekjes vooral opvalt? De jongedame lijkt als twee druppels water op haar moeder!

caroline de bruijn erik de vogel
Beeld: NL Beeld

De twee zijn bovendien dikke vriendinnen, zo blijkt uit enkele lieve kiekjes van het paar. Vorig jaar feliciteerde Solane haar moeder met haar verjaardag met deze set sfeervolle foto’s. “Mama jarig, I love you”, schreef ze hier destijds bij. Aww!

De reacties lopen over van complimenten voor het paar. “Net zo mooi als haar mama”, schrijft een volger, en een ander deelt: “Zusjes lijken jullie!” Ha! Naast Solane kan ook haar moeder dus op een hoop fijne complimenten rekenen. Wij kunnen ons hier natuurlijk alleen maar bij aansluiten.

Ook verschijnt Solane soms naast haar vader op de red carpet.

Beeld: NL Beeld

Ambitieuze dame

Net als haar moeder rondde Solane met succes het VWO af, en haalde ze in 2018 haar diploma aan Het Amsterdams Lyceum. Hierna is zij begonnen aan een Rechten-studie, dus de jonge Solane heeft duidelijk flinke ambities. Wie weet: misschien kan zij met haar rechtenkennis nog eens handig zijn voor wanneer haar vaders karakter zich weer eens in de nesten heeft gewerkt…

Bron: Flair, Beau Monde archief, Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws