Zongebruinde Máxima gaat voor oranje in Groningen

Die golden glow staat de koningin goed!

De vakantie is nu óók voor de royals echt voorbij, en even rustig aan beginnen is er niet bij. In Máxima’s volgeplande agenda stond gisteren Groningen op de planning – en speciaal daarvoor hees de koningin zich in een opvallend gekleurde japon.

Koninklijke plicht

Nu Amalia terug de schoolbanken in kruipt voor het nieuwe semester van haar studie, Ariane is afgereisd naar Italië en Alexia nog steeds plannen aan het maken is zonder daadwerkelijk iets te plannen, kan ook het koningspaar na hun welverdiende vakantie in Griekenland weer aan de bak. De koninklijke plicht roept, en dus reisde Máxima gisteren af naar Groningen om haar gezicht te laten zien.

Suïcide

Er stond een werkbezoek op de planning in het teken van mentale gezondheid van jongeren. In het kader van haar stichting MIND Us én de Wereld Suïcide Preventie Week stond de koningin stil bij alle mensen die we verloren hebben aan suïcide – een onderwerp dat Máx na het verlies van haar zusje Inès nauw aan het hart ligt. Dat ze hiervoor speciaal afreisde naar Groningen heeft een bijzondere reden. In deze provincie heeft één op de drie jongeren namelijk een slechte psychosociale gezondheid. Reden genoeg dus voor Máx om haar beste beentje voor te zetten – en zich uiteraard in een gepaste outfit te hijsen.

Voor de gelegenheid droeg Hare Majesteit een oranje Natan-japon die haar zongebruinde huid mooi accentueerde en waarvan UFO No More ons weet te vertellen dat die sinds 2020 al in de royal kast hangt. Uiteraard een stel Gianvito Rossi’s eronder, een passende clutch, groot gevaarte op het hoofd en de nodige subtiele juwelen. Zou ze die laatste bij een Grieks souvenirwinkeltje op de kop hebben getikt?

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice, Ufo No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws