Royal huizenjacht: Harry en Meghan zouden een miljoenenvilla in Malibu op het oog hebben

Met een vraagprijs van zo'n acht miljoen toch een koopje in vergelijking met hun huidige woning in Montecito.

Eind juli deden er al geruchten de ronde dat Harry en Meghan verhuisplannen hadden richting Malibu. Nu lijkt het stel daadwerkelijk stappen te ondernemen, want volgens TMZ hebben ze hun zinnen gezet op een kostbaar stukje paradijs in de voorstad van Los Angeles.

Verhuisplannen

Harry en Meghan zijn wel vaker het doelwit van de nodige roddels, maar de afgelopen weken draait de geruchtenmolen écht overuren. Van de scheidingsgeruchten bleek gelukkig niets waar te zijn – dat maken we op uit de beelden van een concert van Beyoncé waarop de Sussexjes een nogal intiem moment beleven – maar volgens insiders kloppen de geluiden dat ze een verhuizing op de planning hebben staan daarentegen wél. Het zoekgebied voor een geschikt villaatje zou Malibu zijn: dicht genoeg bij Hollywood om zaken te kunnen doen, maar ver genoeg om hun veiligheid en privacy te kunnen waarborgen.

Malibu mansion

Naar verluidt is de zoektocht gestart en zijn Harry en Meg wezen kijken bij een riante villa in Malibu. Het optrekje van zo’n 9000 vierkante meter met uiteraard een enorm zwembad, een flink aantal hectare grond eromheen en uitzicht over Broad Beach mag volgens bronnen van TMZ zo’n acht miljoen dollar kosten – een koopje als je het vergelijkt met het herenhuis van veertien miljoen in Montecito waar de Sussexjes momenteel vertoeven. Op de website van de nieuwssite zijn foto’s van het potentieel nieuwe thuis van Harry en Meg te bewonderen.

Glamorous Hollywood

Het lijkt er dus op dat de woning in Montecito niet aan de eisen van het gezin voldoet. Het mag er dan nog zo mooi zijn, een leven zo ver van alle glitter en glamour die Hollywood te bieden heeft is wellicht toch niet voor Harry en Meg weggelegd. Toch blijven het geruchten die we vooralsnog met een flinke korrel zout nemen. Als het toch zover is zien we vanzelf een ’te koop’-bord bij ze in de tuin staan…

Bron: TMZ | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws