Gezellig! Grimaldi’s picnicken met de kroost

Zoet!

Ook in Monaco is het nog altijd heerlijk zomerweer, en dat betekende dat het dé perfecte gelegenheid was voor een lekkere maaltijd al fresco. Het prinselijk paar, Albert en Charlene, woonde de picknick bij samen met tweeling Gabriella en Jacques. Ook Charlotte Casiraghi was aanwezig met haar man en kinderen.

Picnick

Het jaarlijks terugkerende picknickfeestje in Monaco draagt de naam U Cavagnëtu, en vindt plaats in het sfeervolle Parc Princesse Antoinette. Traditiegetrouw zijn hier natuurlijk ook de nodige Grimaldi’s bij aanwezig, en volgens het Monegaskische hof werden zij vergezeld door zo’n duizend andere aanwezigen.

De avond begon met een religieuze ceremonie, en vervolgens een uitgebreid buffet om van te smikkelen te midden van het weelderige natuurschoon dat het park te bieden heeft. Daarnaast was er natuurlijk een hoop vertier in de vorm van muziek en dansers.

Genieten met de familie

Voor de gelegenheid traden Albert en Charlene met hun tweeling aan, die er ondanks bemoedigende schouderkneepjes van de ouders niet héél veel zin in lijken te hebben.

Beeld: NL Beeld / The Photo One

Ach, in elk geval lijken vaders en moeders het hartstikke gezellig met elkaar te hebben – een welkome afwisseling op de eindeloze geruchten over hoe zij gescheiden zouden leven!

Voor de gelegenheid gingen zowel Gabriella als Jacques gekleed in lichte outfits van Ralph Lauren, en wisselde Charlene haar gebruikelijke Akris-stukken in voor een vrolijke blouse, ketting, en riem van Etro, een label dat ook bij veel andere royal ladies favoriet is.

Neefjes en nichtjes

Bovendien maakten Charlotte Casiraghi en haar man Dimitri Rassam ook hun opwachting, mét een zeldzame verschijning van hun zoontjes Raphaël Elmaleh en Balthazar.

monaco
Beeld: NL Beeld / The Photo One

Het zal de kenners niets verbazen dat Charlotte weer eens van top tot teen gehuld ging in Chanel. Tja – je bent merkambassadeur of je bent het niet, n’est-ce pas? Zo droeg de oudste dochter van prinses Caroline een luchtige jurk uit Chanels resort-collectie van 2020, met een set matchende gouden sandaaltjes en natuurlijk een iconische flap bag. Charlotte neemt haar rol als Chanel-vertegenwoordiger duidelijk bloedserieus!

Bron: UFO NO More, Hello Monaco | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..