Prins Albert doet gezellige familielunch met z’n buitenechtelijke kroost

Charlene was weer nergens te bekennen.

Prins Albert van Monaco heeft net een paar weken vakantie met z’n tweeling Jacques en Gabriella én natuurlijk Charlene erop zitten, en daarna was het tijd voor de familieman om ook even te socializen met z’n ándere kroost. Op Instagram zien we kiekjes van de pittoreske aangelegenheid.

Jarige zoon

Het kán je bijna niet ontgaan zijn, met het gigantische interview dat moeder en zoon gaven om de gelegenheid luister bij te zetten: Alexandre Grimaldi-Coste, de oudste zoon van prins Albert en toenmalig Air France stewardess Nicole Coste, is twintig geworden.

En als je vader een steenrijke prins is, dan vier je dat natuurlijk in stijl! Zo blijkt wel uit de vele feestelijke kiekjes die we het afgelopen weekend hebben gezien.

Met de hele familie

Zo heeft Nicole zelf een set zoete foto’s gedeeld op Instagram, waarop onder meer te zien is hoe Albert (tussen Nicole en Alexandre gezeten) poseert voor een kiekje aan de lunchtafel. Ook heeft z’n oudste buitenechtelijke dochter, Jazmin Grace Grimaldi, een prominente plek tegenover haar vader gekregen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole Coste (@nicole.coste)

Verder deelt Nicole in hetzelfde bericht, met het simpele bijschrift ‘Fijne verjaardag Alexandre’, nog een tweetal kiekjes. Zo zien we een shot van een heerlijk decadente verjaardagstaart voorzien van de kleuren van de Monegaskische vlag en het wapen van Monaco. Ook pakt Nicole nog even zelf de spotlight met een romantisch ogend kiekje van zichzelf – zo is ze dan ook wel weer.

Geen Charlene

Het zal niemand verbazen dat prinses Charlene voor de gelegenheid verstek liet gaan. Het is immers geen geheim dat HDH niet door één deur kan met de moeder van Alberts oudste zoon.

Zo maakte Nicole er geen geheim van dat ze Charlenes gezondheidsproblemen ‘karma’ vond, en stelde ze tegenover de Daily Mail: “De inwoners van Monaco houden meer van mij dan van Charlene. Ze houden echt van me en respecteren me.” Nee, wij hadden deze lunch ook liever overgeslagen, Char!

Bron: Instagram @nicole.coste, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws