Terug naar school: Charlene en Albert delen lieve foto’s van de tweeling

Met beteuterde gezichtjes gaat de tweeling er weer vol voor.

Nu de scholen weer zijn begonnen moeten ook de Grimaldi twins er weer aan geloven. En dat kan natuurlijk niet zonder een kiekje op Instagram te plaatsen. Zo is te zien dat Jacques en Gabriella, de tweeling van Albert en Charlene, hun eerste schooldag er inmiddels alweer op hebben zitten.

Back to school

De achtjarige twins hebben hun designer outfits weer ingeruild voor hun schooluniform – wellicht met de nodige tegenzin. Het paleis deelde afgelopen maandag dan ook lieve foto’s van de twee, die klaar waren voor hun eerste schooldag. Oké, misschien kijkt de tweeling wel een beetje beteuterd, maar geef ze eens ongelijk. Het is natuurlijk niet niks, het einde van je zomervakantie, je eerste schooldag en dan ook nog eens in de spotlight te moeten staan.

Charlenes outfit

En terwijl de tweeling zich in hun rode polo’s moet hijsen, was ook Charlene gehesen in een ietwat degelijkere outfit dan we van haar gewend zijn. Neem bijvoorbeeld dit weekend, toen ze verscheen in een drukke top van Etro – met bijpassende accessoires, natuurlijk – en ter compensatie een rustige broek. Dit merk hield ze afgelopen maandag nog even in stand, maar dan op de tegenovergestelde manier: een neutrale top en een drukke broek van hetzelfde modemerk. De kinderen naar school brengen doe je als trotse moeder dus gewoon nog steeds in stijl!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws