Prinses Charlene onthult grote verandering voor tweeling Jacques en Gabriella

'Het is een grote stap voor ze', deelt Charlene.

Gisteren deelden we al dat de zomervakantie er weer op zat voor kleine Jacques en Gabriella, de tweeling van prins Albert en prinses Charlene van Monaco. In gesprek met Monaco Matin onthulde de Hare Doorluchtige Hoogheid echter dat het schooljaar dit jaar voor de twins toch flink anders is dan anders.

Back to school

We kunnen het niet anders omschrijven: met gezonde tegenzin stonden broertje en zusje Jacques en Gabriella gisteren op de foto. Gekleed in hun rode school-polo’s leken de twee weinig enthousiast om hun zomervakantie weer in te ruilen voor de schoolbanken. Afijn, het hoort erbij.

Grote veranderingen

Bovendien zal het flink wennen zijn voor de twee, want dit jaar ziet hun schoolleven er flink anders uit volgens Charlene! “Voor deze back-to-school-ochtend waren Jacques en Gabriella allebei erg enthousiast over het weerzien met hun vrienden na zo’n lange vakantie”, begint de prinses.

“Het is tevens voor het eerst dat zij niet in dezelfde klas zitten”, onthult ze vervolgens. “Het is een grote stap voor ze, en dat lijkt me een goede zaak”, deelt de betrokken moeder. Verder ging de eerste schooldag er grotendeels aan toe zoals bij talloze andere families, verklapt Charlene bovendien aan Monaco Matin. “Net zoals iedere andere leerling op een eerste schooldag hadden ze een hoop verwachtingen: over hun nieuwe vrienden, over de leraren, wat ze op hun eerste dag moesten aantrekken”, aldus HDH.

Schooluniform

Ook al is de tweeling pas acht jaar oud – ze kiezen dus al zelf hun outfits uit! Ongetwijfeld zal moederlief hier en daar nog wat bijsturen – zo moet er bijvoorbeeld voorkomen worden dat Gabriella zelf weer al te enthousiast met een schaar in de weer gaat om zichzelf én haar broertje een nieuw kapsel aan te meten.

Bovendien hebben de twee voor een set achtjarigen een bijzonder indrukwekkende garderobe. Tussen de Ralph Lauren, Givenchy, Emporio Armani, en Dior kan het ook voor een kleuter moeilijk kiezen zijn.

gabriella dior
Zes jaar oud, en van top tot teen in Dior. (Beeld: NL Beeld)

Als we de kiekjes van het Palais Princier mogen geloven, scheelt het in elk geval aan keuzestress dat de tweeling gewoon een set polo’s met het logo van het Institution François D’Assise-Nicolas Barré uit de kast heeft getrokken. Toch fijn, dat je je op die leeftijd nog niet druk hoeft te maken over welke designers je hoeft te dragen voor je eerste schooldag, non?

Bron: UFO No More, Monaco Matin | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws