Mathilde en Eleonore op glamoureus moeder-dochter uitje naar de opera 

Eén koningin, één prinses; twee modieuze verschijningen.

Naast het hoofd van een land zijn, de wereld afreizen voor allerhande werkbezoekjes en immer keurig voor de dag komen óók nog eens tijd vrij maken voor leuke uitjes met de kids? Koningin Mathilde doet het gewoon. Hare Koninklijke Majesteit bewijst opnieuw dat ze heus haar kroost niet vergeet in het dagelijkse drukke royal leven.

Moeder-dochter uitje

Afgelopen donderdag maakten Mathilde en Eleonore tijd vrij om samen iets leuks te doen. Van een high tea, shopsessie of filmavondje geen sprake: de koningin en prinses deden het op z’n royals, met een glamoureus uitje naar de opera. Het koninklijk gezelschap reisde af naar schouwburg De Munt in Brussel, om daar – hoe kan het ook anders – een uiterst fashionable indruk te maken.

Outfits

Koningin Mathilde verscheen elegant als altijd in een gebloemde Natan-blouse op een zwarte pantalon. De haren koninklijk gekapt, een minuscule clutch bij de hand en een gouden juweel hier en daar: Hare Koninklijke Majesteit zag er weer beeldig uit.

Prinses Eleonore, zelf- en modebewuste royal tiener in wording, hield het simpel doch chic in een zwarte outfit. Op haar pantalon, die wel erg veel weg had van de broek van moederlief, droeg de prinses een met glitters bezaaide top van het Belgische tienermerk INDEE.

Meer uitjes

Nu Eleonore met moeders uit is geweest, vragen we ons af wanneer de andere royal kids aan de beurt zijn. Zal Mathilde binnenkort de kartbaan opzoeken met Emmanuel, of samen met Elisabeth de nageltjes laten doen?

Bron: Nouveau, Instagram@royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @belgianroyalpalace

Laatste nieuws