Zoet: koningin Rania zet jarige dochters in het zonnetje

Prinsessen Salma en Iman worden deze week beiden een jaartje ouder.

Het is deze week dubbel feest in Jordanië. Rania’s beide dochters vieren deze week hun verjaardag, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Met om te beginnen: een lief kiekje waarin de koningin haar kroost in het zonnetje zet.

Glamoureus kiekje

Van Rania weten we natuurlijk dat zij zich glamoureus kan kleden als geen ander. En op de verjaardag van haar dochters maakt ze daar uiteraard geen uitzondering in. Op Instagram poseert de trotse moeder met prinsessen Iman en Salma, elk in een elegante japon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

“Fijne verjaardag voor mijn lieve dochters”, schrijft de koningin bij het lieve kiekje. “Ik koester jullie elke dag meer en meer.”

Wie de Jordaanse royals al langer volgt, weet dat Salma en Iman geen tweelingzussen zijn. De reden dat ze tegelijk hun verjaardag vieren, is dat Salma op 26 september jarig is en Iman en op 27 september. Vandaag wordt prinses Salma 23 jaar oud, en morgen tikt Iman de 27 aan.

Trotse moeder

Het moge duidelijk zijn dat Queen Rania hartstikke trots is op haar prachtige dochters. Begrijpelijk, want het zijn beiden trailblazers in hun eigen recht. Zo won prinses Iman al in haar jeugd prijzen voor haar sportprestaties, en studeerde zij af aan de Parsons School of Design in New York. In maart dit jaar trouwde zij met haar grote liefde, Jameel Alexander.

Salma is daarnaast een prinses van primeurs: zo behaalde zij een diploma van de Britse Royal Military Academy Sandhurst en was zij de eerste vrouwelijke straaljagerpiloot in het Jordaanse leger. Hopelijk hebben beide prinsessen een fijne verjaardag vol taart, cadeaus en rosé!

Bron: Instagram @queenrania, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @queenrania

Laatste nieuws