Gespot: prinses Beatrice in betoverend blauw

Beatrice straalt!

De prinses verscheen op het Art of Wishes Gala met liefje Edoardo Mapelli Mozzi aan haar zij en gooide, zoals gewoonlijk, hoge ogen met haar looks. Het gala, een samenwerking tussen de organisatie Art of Wishes en het befaamde veilinghuis Christie’s, was een bijeenkomst van kunstliefhebbers, filantropen en de crème de la crème van de wereld van beroemdheden. Een rijtje waarin de Yorkse prinses zeker thuishoort.

Imposante gastenlijst

Het exclusieve gala vond plaats in het Raffles Hotel in het zogenoemde OWO (Old War Office building). Onder de aanwezigen bevonden zich among others televisiepresentator Vernon Kay en TikTok-sensatie Abby Roberts. Daarnaast had ook Evie Henderson, stylist, model én designer, een plekje op de gastenlijst van dit welbekende evenement.

Dé outfit

Samen met haar echtgenoot maakte de stijlvolle prinses een indrukwekkende entree. Waar Beatrice keer op keer laat zien dat ze een onberispelijk gevoel voor mode heeft, waren de ogen ook tijdens dit glamoureuze evenement weer op de prinses gericht.

De prinses koos deze avond voor een prachtige, lichtblauwe Selfportrait-jurk van kant tot op de enkel. Het chique kant van Beatrices jurk sluit naadloos aan bij haar lichte pumps met flinke hak. De crèmekleurige clutch, versierd met paarse en zwarte patronen, zorgt voor een fijn contrast. Een wit Alice + Olivia-jasje in boucléstijl, dat elegant over haar schouders was gedrapeerd, zorgde ervoor dat de prinses lekker warm bleef op deze oktober-avond.

Doordat ze haar kastanjebruine haar had vastgebonden in een nonchalante paardenstaart, waren haar opvallende statement-oorbellen prominent zichtbaar. Naar onze mening, zag Beatrice er weer uit om door een ringetje te halen. Op onderstaande foto kun je de look bewonderen en zelf een oordeel vellen:

Beatrice at Art of Wishes Gala
Beeld: NL Beeld

Om het af te maken

Een goede outfit valt of staat met de juiste make-up look. Maar ook de manier waarop je partner is gekleed, heeft invloed op de algehele appearance. Wat betreft haar make-up, maakt de prinses voornamelijk gebruik van natuurlijke tinten in combinatie met een vriendelijke smokey eye. De zacht roze kleur op haar lippen maakt de look compleet.

Manlief Edoardo straalde één en al elegantie uit in zijn chique, donkerblauwe pak. Onder zijn pak droeg hij een onberispelijk, wit overhemd met een stropdas in een lichtblauwe kleur. De marineblauwe loafers maken de outfit helemaal af. We love it! 

Dyslexie

Vorige week stond de prinses ook al in de spotlights, toen ze door haar jongere zusje prinses Eugenie in het zonnetje werd gezet. Eugenie liet haar 1,8 miljoen (!) volgers op het platform Instagram weten dat ze enorm trots is op haar ‘inspirerende zus’ Beatrice. Waarom? Onlangs verscheen prinses Beatrice in de podcast Made by Dyslexia, waarin ze openhartig vertelt over de voordelen die zij ervaart als gevolg van haar dyslexie. Ze gaf aan dat ze de stoornis zelf ziet als een voorrecht, die haar in staat stelt om op een andere manier te denken.

Ook onthulde ze tijdens het gesprek dat ook haar man Edoardo dyslexie heeft. Het koninklijke stel weet zelfs al hoe ze er mee om zouden gaan als blijkt dat ook hun kinderen dyslexie hebben. En een goede voorbereiding is het halve werk, you go guys!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws