Oeh: Dolly Parton lanceert wereldwijd ‘Rockstar’-evenement!

De levende legende is binnenkort ook bij jou in de buurt te zien!

Weinig namen in de muziekindustrie anno nu zijn zó legendarisch en zó universeel geliefd als Dolly Parton. De country-zangeres, die al heel wat decennia meedraait, komt binnenkort met een bijzonder evenement waar we ook in Nederland van kunnen genieten!

Rockstar

Een dijk van een stem, overdaad, weelde, glitter, een gigantische blonde pruik en een nog groter hart van goud. Dat is Dolly ten voeten uit. Met al haar ervaring mag ze zichzelf met recht een echte Rockstar noemen – en dat doet ze dan ook!

Binnenkort komt Dolly’s nieuwe album ROCKSTAR uit, en dat viert de levende legende met haar fans over de hele wereld. Van San Francisco tot Meppel: Dolly nodigt je van harte uit om op 15 november aanwezig te zijn bij Dolly Parton ROCKSTAR: The Global First Listen Event.

Daarbij slaat Dolly met haar 49e (!) album een nieuwe weg in: in plaats van haar eigen country-nummers, heeft de zangeres de handen ineengeslagen met een hoop collega-rockers. Zo kiest la Parton voor een ruig randje en komen onder meer collega’s als Joan JettSteven TylerSting, en Pat Benatar. Ook de jongere generaties zijn vertegenwoordigd op dit album, want naast deze oudgedienden zijn ook artiesten als Lizzo en Miley Cyrus te horen op Dolly’s nieuwe album.

Dolly parton
Beeld: Vijat Mohindra / Butterfly Records

Feest à la Dolly

Tijdens dit evenement kom je samen met andere fans in een bioscoop bij jou in de buurt, om daar te genieten van een voorproefje van Dolly’s nieuwe album. Ook krijg je een niet eerder vertoonde uitvoering van Dolly’s kerst-hit Circle of Love te zien, én komt een zeldzame performance van 9 to 5 voorbij.

Zelf stelt ’t icoon: “Ik vind het geweldig om te weten dat mijn fans over de hele wereld samen kunnen komen en als eerste een voorproefje van mijn Rockstar-album kunnen horen.”

Daarbij kan Dolly haar enthousiasme over de eindeloze lijst samenwerkingen niet verbergen. “Ik ben zo trots op deze muziek en ik voel me vereerd door alle geweldige artiesten die zich bij mij hebben aangesloten”, verklapt ze. “Ik kan niet wachten tot mensen het horen!”

Dolly’s coming to town!

En wanneer Dolly ‘wereldwijd’ zegt? Dan méént ze dat. Op deze website kun je zoeken naar een bioscoop in jouw buurt waar je van dit evenement kunt genieten, en dat zijn er ook in ons kleine kikkerlandje een heleboel!

Mocht je nog twijfelen: zoals we van mevrouw Parton gewend zijn, doneert zij een deel van de opbrengst van dit evenement aan het goede doel. Zelf een avondje je uitleven met Dolly en daarmee meteen iets goeds doen voor de wereld? Wij hebben onze tickets meteen geboekt!

Bron: Trafalgar Releasing | Beeld: Vijat Mohindra / Butterfly Records

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..