Patty Brard en Dyantha Brooks over high heels, skincare en zwanger zijn

'Stond ik daar met kromme tenen in hakken die me drie maten te klein waren'

Toen de druilerige herfst zijn intrede maakte in Nederland, vloog Beau Monde onder andere met Patty Brard en Dyantha Brooks naar Marbella om samen het Spaanse jetset-oord te verkennen. Tijdens het schoolreisje, zoals Patty het noemt, vertellen de dames openhartig over wat hen zoal bezighoudt. Iets met skincare, high heels en designertassen?

Te kleine schoenen

Samen met Liza Sips en Fajah Lourens melden Patty en Dyantha zich om half zeven ’s ochtends op het vliegveld van Rotterdam. “Ik heb helemaal niet geslapen”, vertelt Patty. “Dyantha en ik hadden opnames voor Shownieuws. Dan kom je rond één uur thuis, stuiterend van de adrenaline na een live uitzending en kun je de slaap niet vatten.” Dyantha is al net zo gesloopt – al had dat een andere reden.

“Die arme schat”, vertelt Patty over haar vriendin. “Eén minuut voordat we live gingen kon ze haar schoenen niet vinden. Ze is als presentatrice van top tot teen in beeld, dus ze móest schoenen aan. Ik heb de mijne uitgeschopt en aan haar gegeven.” The show must go on, maar echt een comfortabel gevoel hield Dyantha er niet aan over. “Stond ik daar met kromme tenen in hakken die me drie maten te klein waren.”

Hoogzwanger op hakken

Dyantha heeft sowieso een haat-liefdeverhouding met high heels. “Wat zijn hakken toch mooi. Maar vaak gruwelijk om op te lopen”, geeft ze toe. “Toen ik in verwachting was van mijn tweede, voelde ik me heel erg zwanger. Ik had een rode loper event en besloot prachtige hoge hakken van Christian Louboutin aan te trekken, in de hoop dat mensen niet naar mijn ronde hoofd en mega buik zouden kijken, maar naar mijn voeten. Het was niet te doen. Uiteindelijk stond ik daar op blote voeten met Linda de Mol te praten.”

De stiletto’s mag Dyantha dan steeds vaker laten staan, haar skincare routine slaat ze nooit over. “Tot mijn 35e schonk ik nooit aandacht aan mijn huid, die maakte ik alleen maar schoon met babydoekjes. Inmiddels weet ik wel beter.”

Bijzondere band

Tegen een reisje naar Marbella zegt Patty sowieso geen nee, maar de kers op de taart was dat haar vriendin Dyantha mee was. “Wij hebben zo’n bijzondere band”, vertelt ze. “Het is net alsof ik Dyantha al mijn hele leven ken. We delen alles met elkaar, behalve onze mannen.”

Dit artikel is afkomstig uit de nieuwste Beau Monde. Hierin vertellen naast Patty en Dyantha ook Liza Sips en Fajah Lourens over wat hen bezighoudt, én vind je een groot interview met de Frogers. Vanaf morgen in de winkels!

Tekst: Sandra ten Brink | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..