Kate gaat voor casual tijdens playdate in het park

Gotta love casual Kate.

Na een korte break is Kate weer terug in beeld, en maakt ze meteen tijd voor een bijzonder werkbezoek. De prinses trok gisteren de wandelschoenen aan voor een playdate met de leden van Dadvengers, een community voor vaders en hun kinderen.

Groot gemis

De oplettende royalty watcher heeft ongetwijfeld opgemerkt dat William en Kate de afgelopen twee weken grotendeels buiten beeld zijn gebleven. Omdat het herfstvakantie was voor de Windsors, waren de kinders thuis en besloten de prins en prinses om hun volledige aandacht daarop te richten. Een goede zaak natuurlijk, maar Kates afwezigheid – en, toegegeven, haar outfits – hebben natuurlijk wel voor een groot gemis gezorgd.

Gelukkig zijn de twee weken voorbij gevlogen, hebben we in de tussentijd kunnen genieten van de looks van Kates royal collega’s en is de prinses nu terug met een geweldige look.

Dadvengers

Dit eerste werkbezoek na haar vakantie zag er voor Kate anders uit dan de meesten. Geen chique ontmoetingen en eindeloos handjes schudden met belangrijke personen, maar een playdate in het park met ‘gewone vaders’. De Dadvengers zetten zich in voor het belang van de rol voor de vader bij het opgroeien van kinderen – een onderwerp dat Kate natuurlijk als geen ander aan het hart gaat.

Casual look

Bij zo’n afwijkend werkbezoek hoort uiteraard ook een aangepaste look, en dus verscheen Kate in één van de meest casual outfits die we van haar hebben mogen meemaken. De prinses droeg een jeans van het merk MOTHER, een gestreepte ERDEM-trui en een een kaki jas van Barbour. Haar gebruikelijke Gianvito Rossi’s ruilde ze in voor een stel nieuwe chelsea boots van het merk Reiss.

Beeld: NL Beeld

Tijdens een aandoenlijke ontmoeting met één van de dochtertjes van de vaders, gaf Kate toe wat fashion-inspiratie te zijn misgelopen. Tegen het meisje, dat gekleed was in een gebloemde regenjas, gestreepte maillot en rubberen laarsjes, zei de prinses: “Ik vind je maillot geweldig. Ik had vandaag mijn gestreepte maillot moeten dragen.”

Beeld: NL Beeld

Kate mag haar dag dan minder glamoureus hebben gespendeerd dan normaliter, de prinses was duidelijk in d’r sas. En die padvinder chic look staat haar nog goed ook!

Bron: Hello! Magazine, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws