Prins Frederik een affaire? Klinklare onzin, volgens zijn vermeende minnares

Genoveva Casanova verwijst de geruchten naar het rijk der fabelen.

Gisteren leek het voor de Denen heel even trouble in royal paradise. Kroonprins Frederik zou er volgens het Spaanse roddelblad Lecturas een affaire op nahouden met een Mexicaanse socialite. Toch is het toch echt díe vermeende minnares, die nu heeft aangegeven het blad aan te klagen vanwege het verspreiden van onwaarheden.

Genoveva Casanova

Het moet gisteren flink schrikken zijn geweest binnen de Deense paleismuren. Het Spaanse roddelblad Lecturas leek het zeker te weten: prins Frederik zou zijn Mary bedriegen met een Mexicaanse dame die luistert naar de naam Genoveva Casanova (nee, die achternaam hebben we niet verzonnen!). De geruchtenmolen kwam op gang toen de twee samen werden gespot én gefotografeerd bij een kunsttentoonstelling van Picasso in Madrid. Achteraf liep de prins samen met Genoveva door het El Retiro Park, om vervolgens met haar te dineren in een restaurant in de Spaanse hoofdstad.

Verklaring

De stiekeme kiekjes die werden gemaakt van die avond, greep Lecturas aan om geruchten over een affaire tussen Genoveva en Frederik aan te wakkeren. Toch is het nu echt Genoveva die klare wijn schenkt over de roddels. In een verklaring aan HOLA!, zegt zij stellig: “Ik ontken categorisch de uitspraken die wijzen op een romantische relatie tussen Prins Frederik en mij.”

Bij alleen een ontkenning laat Genoveva het echter niet. “Elke verklaring van dit type ontbeert niet alleen volledig de waarheid, maar geeft ook een verkeerde voorstelling van de feiten op een kwaadwillige manier”, aldus Frederiks vermeende minnares. “Dit ligt al in de handen van mijn advocaten, die zorg zullen dragen voor de relevante stappen om mijn recht op eer waarheid en privacy te beschermen.”

Volgens ingewijden vond het afspraakje plaats door de afwezigheid van een gemeenschappelijke vriend van de kroonprins en Genoveva. In zijn plaats vergezelde Frederik de Mexicaanse dame bij de kunsttentoonstelling.

Het lijkt er dus op dat het bij zwak onderbouwde geruchten blijft, en van een affaire allerminst sprake is: een hele opluchting voor het Deens kroonprinselijk paar.

Bron: Hello! Magazine, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws