Royal aanbieding: flinke korting op villa van prinses Madeleine

Het Amerikaanse optrekje mag nu voor een bescheiden 7,3 miljoen dollar van de markt.

Het lijkt erop dat prinses Madeleine na jaren in de Verenigde Staten te hebben gewoond, nu toch echt haast heeft om terug te keren naar haar vaderland. Haar villa in Miami is namelijk opnieuw in de verkoop gezet, en deze keer kan de koper rekenen op een fikse korting.

Verenigde Staten

Hoewel Madeleine er nooit een geheim van heeft gemaakt dat haar vertrek naar de Verenigde Staten tijdelijk was, heeft ze er toch een behoorlijk lange tijd gewoond. Een belangrijke periode voor de prinses, waarin ze een gezin heeft opgebouwd met haar grote liefde, bankier Chris O’Neill.

Plannen

Als we de talloze berichten op Madeleines social media mogen geloven, is het idee van terugkeren naar haar geliefde thuisland echter altijd blijven kriebelen. Begin maart dit jaar kwam dan eindelijk de kogel door de Zweedse kerk: Madeleine en haar gezin zouden definitief naar Zweden verhuizen. Alle plannen waren al gemaakt: de familie zou in hun appartement bij de Koninklijke Stallen in Stockholm intrekken, en kids Leonore, Nicolas en Adrienne zouden na de afgelopen zomervakantie starten op hun nieuwe school.

Uitgesteld

Net toen de Zweden zich klaarmaakten voor de terugkeer van de ‘weinig populaire’ prinses, kwam een woordvoerder van het Zweedse Kungahuset eind juni met een opmerkelijk bericht: de verhuizing werd uitgesteld tot 2024. Hoewel Margareta Thorgren, de Chief Information Manager van het Zweedse hof, niet veel details kon delen, kon zij wel enkele geruchten over de beslissing tegenspreken:  “De reden heeft niets te maken met immigratie-problemen noch de verkoop van het huis of iets dergelijks. Het is simpelweg dat de familie, met alle zaken die komen kijken bij een verhuizing, een beetje tijd tekortkomt.”

Ironisch genoeg lijkt het er nu op dat de verkoop van het huis van Madeleine en haar Chris toch wat voeten in de aarde heeft gehad. Waar voor de villa eerder 7,65 miljoen dollar werd gevraagd, mag het optrekje nu namelijk weg voor een bescheiden 7,3 miljoen dollar. Daarmee loopt de prinses een winst mis, gezien zij het huis in 2020 voor maar liefst 2,6 miljoen dollar heeft laten opknappen. Maar ach: als je prinses van Zweden bent en je graag terug wil naar je thuisland, moet dat weinig uitmaken, non?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..