Moeder-dochter fashion: Leah Behn leent uit Märtha Louises kast

Toch handig als fashion-influencer, zo'n prinsessenmama.

De dochter van prinses Märtha Louise heeft het goed voor elkaar: omdat zij geen officiële royal is, ontloopt ze koninklijke verplichtingen, maar profiteert ze wel van de nodige voordelen van het feit dat haar moeder prinses is. Zoals bijvoorbeeld – we noemen maar even wat – een oneindige stroom aan royal fashion. Een privilege waar Leah Behn gretig gebruik van maakt.

Fashion-influencer met een royal kledingkast

Ze is geen royal, welnee: de 18-jarige Leah Behn heeft een doodnormaal beroep gekozen: zij maakt carrière als fashion-influencer. En daarbij komt een goed gevulde kledingkast natuurlijk goed van pas. Maar Leah put niet alleen mode-inspiratie uit haar eigen kledingkast: ook moeders items komen zo nu en dan voorbij.

Zo paradeerde de dochter van Märtha Louise onlangs door de straten van Noorwegen in een jas die toch echt afkomstig is uit de garderobe van moeder prinses. Maar, gelukkig: Märtha krijgt alle credits van Leah. “Thanks mom for keeping your 90s jackets”, schrijft zij bij de kiekjes waarop ze met moeders jas te zien is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Leah 🪩 (@leah.behn)

De archieven in

Nu waren wij natuurlijk benieuwd: uit welk jaar stamt dit door moeder en dochter gedeelde item? En ja hoor, als we in de archieven van 2007 duiken, zien we een jongere Märtha Louise met exact dezelfde jas aan.

Beeld: NL Beeld

De prinses stylede het item destijds echter nét wat anders dan haar dochter vandaag de dag doet. Waar Leah de jas draagt boven een elegant paar pumps…

Beeld: NL Beeld

…ging Märtha Louise in 2007 voor – hoe zullen we het zeggen – wat opvallender schoeisel. Kleine Leah, die destijds nog maar twee jaar oud was, staat op deze foto nota bena naast haar: zou zij toen al gedacht hebben: ‘dit kan beter’?

Bron: All Things Amalia | Beeld: NL Beeld, Instagram @leah.behn

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..