Ferri Somogyi: ‘De wereld lag aan mijn voeten, en ik was alleen maar bezig met mezelf en mijn werk’

'Op een gegeven moment hebben mijn ouders me op mijn vingers getikt, daar schrok ik heel erg van.'

Toen acteur Ferri Somogyi (50) net in GTST zat, kwam alles op hem af zonder dat hij er iets voor hoefde te doen: reisjes, vrouwen, kleding, autoraces… De wereld lag aan zijn voeten, maar dat maakte van hem geen leuker mens. “Mijn vrienden zag ik bijna niet meer staan.” In gesprek met Beau Monde verklapt hij hoe het nu met hem gaat.

Goed druk

Op dit moment gaat het goed met Ferri, maar heeft hij het erg druk. Naast z’n werk bij GTST heeft hij namelijk z’n eigen bedrijf opgezet (ShoutOut.VIP, waarbij je boodschappen van allerhande BN’ers kunt kopen), en daar gaat veel tijd in zitten, deelt hij. “Dan heb ik thuis nog drie kinderen die allemaal vrij jong en ongekend druk zijn. Onze tweeling zit in de fase dat ze alles willen ontdekken: hé, kun je dit bord ook op de grond gooien? Als je niet oplet, breken ze het hele huis af. Ondertussen kijken ze je zo schattig aan dat je denkt: oh jee, wat gaat dit later worden? Het is genieten, maar ook heftig.”

Keerzijde

Wanneer we hem vragen wanneer hij zich nu écht on top of the world voelde, is Ferri heel duidelijk: toen hij als jonge twintiger net in GTST verscheen. “Het kwam allemaal op me af zonder dat ik er iets voor hoefde te doen: fietsen, reisjes, autoraces, kleding, horloges. Van alle acteurs was ik koploper op het gebied van sponsoring. Alleen al dat autoracen had een waarde van 75.000 euro per jaar”, legt hij uit. “De wereld lag aan mijn voeten.”

Maar het is niet al goud wat er blinkt. “Dat had ook een keerzijde, want je moet sterk in je schoenen staan om in zo’n situatie bij jezelf te blijven. Ik ben in dat jaar een beetje over de schreef gegaan. Mijn vrienden zag ik bijna niet meer staan, ik was alleen maar bezig met mezelf en mijn werk. Op een gegeven moment hebben mijn ouders me op mijn vingers getikt: ‘Ferri, zou je niet even normaal gaan doen?’ Daar schrok ik heel erg van. Ik ben een weekend lang gaan nadenken en daarna heb ik het weten om te draaien.”

ferri somogyi

Brave vader

Inmiddels is hij helemaal gelukkig met z’n vrouw Noëlle en hun drie kids, maar in z’n vrijgezellentijd zette Ferri graag de bloemetjes buiten. “In de tijd dat ik vrijgezel was, ging ik helemaal los. Er zijn vast mensen geweest die dachten: wat is dit voor gek? Als ik mijn zinnen op een meisje had gezet, dan ging ik er helemaal voor”, lacht hij. Maar: “Wel altijd met respect, zo ben ik opgevoed.”

Met Noëlle heeft hij nu het grote geluk gevonden. “We zijn er vol voor gegaan: samenwonen, zwanger worden. Dat is nu zes jaar geleden en inmiddels zijn we met z’n vijven. Het is pittig, ik met m’n twee banen, zij met haar influencewerk voor social media en drie jonge kinderen. We zitten nooit stil, het is constant vol gas vooruit, maar we lachen veel en doen samen zo veel mogelijk leuke dingen. Dat is heel fijn.”

Dit artikel is deel van een uitgebreid interview met Ferri uit de nieuwste Beau Monde. Hierin vertelt hij onder meer hoe hij Noëlle heeft leren kennen, over z’n voorliefde voor dure gadgets, en z’n ambities als illusionist. Ook vind je in deze decembereditie een uitgebreid interview met stralende covergirls Tamara Elbaz en Maria Tailor, interviews met Bibi Breijman, Rikkie Kollé, en Carolina Dijkhuizen. Nu in de winkels!

Tekst: Fleur Baxmeier | Foto’s: Feriet Tunc | Visagie: Annemieke van Duuren | Styling: Lieve Heuvelmans

 

 

Laatste nieuws