Zoet: Jazmin Grimaldi deelt kiekje met Monaco-twins

'Sibling love'

Afgelopen zondag was er groot feest binnen de Monegaskische paleismuren. Jacques en Gabriella mochten alweer negen kaarsjes uitblazen, en dat lieten de royals natuurlijk niet aan zich voorbijgaan. Ook grote zus Jazmin Grimaldi staat stil bij de verjaardag van de twins, en trakteert ons op een aantal schattige kiekjes.

Verjaardag

Dit weekend was het precies negen jaar geleden dat de tweeling van prins Albert en prinses Charlene het levenslicht zag. Hoewel dat ongetwijfeld een groot feest, een enorme taart en veel plechtigheden opleverde, heeft het grote publiek daar weinig van meegekregen. Jacques en Gabriella worden namelijk te pas en te onpas in de spotlights gezet en er weer uitgehaald, en je weet nooit wanneer dat gebeurt.

Grote zus

Er was echter tóch iemand die de twins in het zonnetje zette. Jazmin Grimaldi postte gisteren op Instagram, een dag te laat weliswaar, maar toch, een aantal lieve kiekjes met haar halfbroertje en -zusje. “Fijne negende verjaardag voor mijn broertje Jacques en mijn zusje Gabriella”, schrijft zij bij de fotoreeks. “Swipe voor meer sibling-liefde!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Op de kiekjes zien we de twins alleen, én met grote zus Jazmin erbij. Dat zij samen op één kiekje verschijnen lijkt nu vanzelfsprekend, maar is dat niet altijd geweest. Waar Jacques en Gabriella natuurlijk wel een titel dragen, heeft Jazmin dat namelijk niet. Zij is een van prins Alberts buitenechtelijke dochters en heeft daarom nooit een titel gekregen.

Buitenechtelijke dochter

De kleindochter van Grace Kelly groeide op in Californië en ontmoette op haar elfde pas voor het eerst haar vader, prins Albert van Monaco. Een paar jaar later ontdekte ook de rest van de wereld wie haar vader was. “Ik was 14, stond op het punt om naar de middelbare school te gaan, toen in de media kwam dat mijn vader een dochter had, en dat ik het was”, vertelde Jazmin daarover aan Harper’s Bazaar. “Het is voor alle jongvolwassenen een moeilijke tijd, en het was wennen om plotseling in de schijnwerpers te staan. Maar ik wist dat het op een dag zou komen.”

Inmiddels heeft Jazmin behoorlijk kunnen wennen aan de spotlights, want anno nu maakt zij furore als actrice. Ze woont in New York, maar maakt in haar drukke leven toch nog geregeld tijd voor haar broertje en zusje. Lief!

Bron: Instagram @jazmingrimaldi, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld, Instagram @jazmingrimaldi 

Laatste nieuws