Déze betaalbare nagellak draagt prinses Kate het liefst

Koninklijke nagels hoeven geen koninklijk prijskaartje te hebben, zo blijkt.

We zullen Kate niet snel met hele opzichtige nagels zien – dat past immers niet binnen de etiquette. Toch verschijnt de prinses regelmatig met subtiel gelakte nagels, en we hebben ontdekt welk lakje haar favoriet is.

Kates favorietjes

Kate is voor velen een favoriet royal stijlicoon. We willen dan ook massaal alles van de prinses weten: van wat ze ontbijt tot welke kleding ze draagt. Inmiddels hebben we al behoorlijk wat favorietjes van Kate kunnen achterhalen. Zo weten we wat haar favoriete tas is, welk dessert ze het liefst eet, welk parfum ze draagt en waarmee ze haar haren wast.

Naturel

Als er één faux pas is binnen de royal family, dan zijn het wel felgekleurde nagels. Een zwart, Barbieroze of – o my – een groen lakje? Dat zou niet binnen de koninklijke etiquette passen. En dan hebben we het nog niet eens over nepnagels gehad, die zijn al helemaal uit den boze. Over het algemeen houden prinsessen en koninginnen de regel aan dat er niets boven naturel gaat. Nu heb je naturel en naturel: wijlen koningin Elizabeth gebruikte jarenlang nagellak in Essie’s iconische kleur Ballet Slipper, een zeer subtiele tint babyroze.

Favoriete nagellak

Ook de prinses van Wales is fan van Ballet Slipper van Essie, maar dit is niet haar favoriete lakje van het merk. Kate draagt vaker de kleur Allure op haar nagels, een iets minder roze, neutral kleur. Ook So Laque No. 28 Rose Lounge van Bourjois zou een favorietje van de prinses zijn.

Beeld: NL Beeld

Een mooie bijkomstigheid: zowel de lakjes van Essie als die van Bourjois kosten minder dan een tientje. Wie had gedacht dat het zo betaalbaar zou zijn om nagels zoals die van een royal te hebben. Al spotten we Kate ook regelmatig met nagels au natural. Want ja, óók een prinses heeft soms geen zin om de nagellak er weer bij te pakken.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws