Dit is de favoriete lipgloss van prinses Kate

Hij is nog betaalbaar ook!

Een goede lipgloss is een absolute musthave, maar geeft je misschien wel een nóg beter gevoel als je weet dat-ie ook royally approved is. Dat komt goed uit, want we hebben achterhaald welke lipgloss prinses Kate het liefst draagt.

Kates favorietjes

Kate is voor velen een favoriet royal stijlicoon. We willen dan ook massaal alles van de prinses weten: van wat ze ontbijt tot welke kleding ze draagt. Inmiddels hebben we al behoorlijk wat favorietjes van Kate kunnen achterhalen. Zo weten we wat haar favoriete tas is, welk dessert ze het liefst eet, welk parfum ze draagt en waarmee ze haar haren wast.

Clarins Lipgloss

Inmiddels kunnen we een nieuwe favoriet aan het lijstje van de prinses van Wales toevoegen. Volgens Grazia Daily is Kate namelijk helemaal in de ban van één specifieke lipgloss. Het gaat om de Instant Light Natural Lip Perfector van het merk Clarins: een gloss met een subtiele kleur die je lippen voller en glanzender doen lijken. Vermoedelijk heeft Kate de tint Rose Shimmer in haar make-uptasje zitten. Tijdens Wimbledon in 2019 werd de prinses gespot toen ze op de tribune de royal lippen aan het bijwerken was. Sindsdien is zij veel gezien met dezelfde lipgloss op, en is het vermoeden ontstaan dat ze er groot fan van is.

Extra leuk aan dit favorietje van Kate is dat het geen overdreven koninklijk prijskaartje heeft: de lipgloss is nu op Douglas te bemachtigen voor nog geen zeventien euro. Niet gek voor een royal approved product!

Royal make-up

Vorig jaar achterhaalden we ook al Kates favo lipstick. Om je royal make-uptasje helemaal compleet te maken, kun je ook de blush scoren die onze eigen Máxima dagelijks gebruikt. En wat blijkt? Ook deze items vallen qua prijskaartje héél erg mee. Als dat geen koninklijke look wordt…

Wij voegen ze meteen toe aan ons winkelmandje!

Bron: Grazia Daily | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws