Huh? Meghan Markle duikt op in koffiecommercial

Zal ze haar roeping als actrice teruggevonden hebben?

Het is alweer even geleden, maar Meghan Markle lijkt eindelijk haar acteerwerk weer te hebben opgepakt. Al pakt ze het vooralsnog klein aan: geen grote internationale serie, maar een kleinschalige koffiecommercial.

Suits

Voordat Meghan haar oog liet vallen op prins Harry, kenden we haar natuurlijk als de knappe actrice uit Suits, waar ze de rol van Rachel Zane vertolkte. Dit deed ze van 2011 tot 2018 – oftewel: totdat zij haar eeuwige trouw beloofde aan de jongste zoon van Queen Elizabeth. Sindsdien is Meghan nooit meer in de rol gekropen van een nieuw personage. In plaats daarvan vertoefde ze een tijdje binnen de paleismuren, kreeg ze twee kinderen en gaf ze heel veel interviews.

Californië

Drie jaar geleden stopte voor Meghan het royal leven. Na een hoop drama, pittige verwijten en nog meer interviews deden zij én Harry afstand van hun titel en bouwden ze samen een nieuw leven op in the States. Inmiddels houdt het stel het bij een aantal grote deals met bedrijven als Netflix en verschijnen ze hier en daar bij een evenement. Verder hebben ze het vooral druk met hun idyllische leventje in Californië (op de scheidingsgeruchten na dan).

Koffiecommercial

Afijn: we dachten dus dat Meghan haar acteercarrière voorgoed vaarwel had gekust, maar niets blijkt minder waar. De ex-royal duikt namelijk op in een reclamespotje van het koffiemerk Clevr Blends. In de video kruipt ze in de rol van stagiaire en loopt ze rond met dozen en koffie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Clevr (@clevrblends)

Goed, nou is dit misschien niet wat we in gedachten hadden bij Meghans comeback als actrice, maar we zijn in ieder geval blij dat ze haar acteercarrière weer nieuw leven heeft ingeblazen. Iets met wie het kleine niet eert…

Bron: RTL Boulevard, Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld, Instagram @clevrblends 

Laatste nieuws