Onthuld: het verborgen talent van prins George

Hij heeft niet alleen de looks van z'n ouders meegekregen.

We weten natuurlijk dat de Britse royals het ongelooflijk druk hebben rond de kerstperiode. Van kersttoespraken op tv tot wandelingen in Sandringham: de agenda staat behoorlijk vol. Gelukkig is er ook ruimte voor wat vrije tijd, en die gebruikt prins George doorgaans heel nuttig. Zo onthulde hij vorig jaar tijdens kerst zijn geheime talent.

Kerstgroet van George

De jonge royals hebben vorig jaar tijdens kerst een belangrijke rol gespeeld. Zo maakte prins Louis bijvoorbeeld zijn eerste uitje in Sandringham, en begroete hij de menigte vol enthousiasme zoals alleen hij dat kan. Prins George besloot om zich van zijn creatieve kant te zien, en kroop daarvoor speciaal in de verfkwast.

Op het officiële social media-account van de prins en prinses van Wales deelden ze op Tweede Kerstdag een schattig kunstwerk van de jonge prins, wat uiteraard in het teken stond van de feestdagen. Prins George had zich duidelijk laten inspireren door de natuur, en tekende een feestelijk rendier, compleet met sneeuw en schattige roodborstjes. Wat een talent!

Het is niet alleen ons opgevallen dat prins George ontzettend creatief is: ook volgers van de prins en prinses van Wales waren positief te spreken over het opmerkelijke schildertalent – vooral omdat hij bij het maken van het kunstwerk nog maar negen jaar oud was. Zo merkte een fan op: “Het kind heeft talent! Het is echt heel goed.” Een andere fan verbaast zich over hoeveel talent hij heeft voor zijn leeftijd. Dat belooft nog wat voor de toekomst!

Zit in de vingers

Het is overigens geen verrassing dat prins George zijn weg weet met een kwast. Zo is King Charles een fervent aquarellist en studeerde de prinses van Wales kunstgeschiedenis aan de St. Andrews University in Schotland – waar ze toevallig ook prins William tegen het lijf liep. Kortom, een creatieve familie!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: NL Beeld, X 

Laatste nieuws