Populaire prins van Brunei deelt zoete verlovingsfoto

Het paar maakt zich op voor een gigantische bruiloft.

Afgelopen najaar kondigde de sultan van Brunei, Hassanal Bolkiah, aan dat zijn zoon, prins Mateen, dit jaar zou trouwen. In de aanloop naar de feestelijkheden heeft de prins zélf een prachtige foto gedeeld met zijn aanstaande bruid!

Droomprins

Hij gaat vaak gekleed in peperdure pakken, poseert met dito dure auto’s, is net zo afgetraind als-ie trouw is aan z’n royal duties, én hij deelt regelmatig bijzondere foto’s van zijn leven op Instagram. Het zal je dan ook niets verbazen dat de Bruneise prins Mateen voor veel dames een absolute droomprins is. Lang was hij een van de meest begeerde bachelors ter wereld, maar afgelopen oktober was er de officiële aankondiging van zijn verloving. Zo liet het hof weten dat hij in januari 2024 in het huwelijksbootje zou stappen met zijn grote liefde, Anisha Rosnah Adam.

Naar verluidt zijn de twee al enige tijd samen – zo werd Anisha de afgelopen periode al vaker bij familiegelegenheden gespot. Als dochter van één van de raadsheren van sultan Hassanal Bolkiah en zus van één van Mateens goede vrienden, behoorde zij natuurlijk al langer tot de inner circle aan het hof. Ook zou zij qua ondernemend karakter een goede match zijn voor de jonge prins.

Zoete foto

Toch hebben we (ongeduldig als we zijn) best even moeten wachten op gezamenlijke kiekjes van Mateen en Anisha. Tot nu! De tiende zoon van de sultan besloot namelijk het nieuwe jaar in te luiden met een prachtige verlovingsfoto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateen (@tmski)

Grootse bruiloft

Het paar heeft de komende weken een propvolle planning. Waar voor veel mensen een bruiloft van één dag plannen al heel wat voeten in de aarde heeft, maken Mateen en Anisha zich op voor meer dan een week aan huwelijks-feestelijkheden. De festiviteiten moeten van start gaan op 7 januari, en duren dan ruim tien dagen. Op 11 januari vindt de Islamitische huwelijksceremonie plaats, en de receptie is drie dagen later op 14 januari. Op 15 januari is er vervolgens een groots banket voor de genodigden. Dat belooft nog wat!

Bron: People Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws