Mike en Zara Tindall stralen tijdens groot paardenevenement in Australië

Red carpet-kiekjes én actiefoto's te paard!

Zara en Mike Tindall verruilen het winterse Engeland voor een groot renpaarden-evenement in het zonovergoten Australië. De dochter en schoonzoon van prinses Anne zijn, net als vorig jaar, naar Queensland gevlogen om daar de Magic Millions bij te wonen. En ze zijn daar niet alleen om te flaneren en poseren: in een aantal prachtige actiekiekjes is namelijk te zien hoe Zara zélf deelneemt aan één van de paardenraces!

Magic Millions

De Magic Millions is een prestigeus paardenevenement, waar enkel de crème de la crème van de paardensport bij aanwezig mag zijn. Het evenement bestaat onder andere uit veilingen, (polo) wedstrijden, en allerlei luxe etentjes. En dat allemaal in het zonnige Australië, wat een droom!

Gelukkig hadden Zara en Mike tussen de festiviteiten door ook tijd om even voor de camera’s te verschijnen. Het verliefde stel verscheen onder andere bij de Magic Millions Racing Womens Achievement Awards. Zara droeg hier een prachtige jurk, bedazzled met gouden bladeren. Volgens de stijlexperts van @RoyalFashionPolice is het een jurk van Rebecca Vallance, een merk waar Zara vaker meer geassocieerd wordt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magic Millions (@magicmillions)

Ook tijdens de poloraces waren Mike en Zara van de partij. Zara verscheen opnieuw in een jurk van Rebecca Vallance, maar dit keer in een zomers blauw-wit gestreept exemplaar. De combinatie met een klassieke zonnehoed maakte het de ultieme zomerse look! Ook Mike zag er stylish uit, in een donkerblauw pak met krijtstreep. In onderstaande video is het koppel te bewonderen.

De races

Zara zat tijdens het evenement zeker niet stil, en verruilde haar designerjurken zelfs voor ruiterkleding. Als heuze Celebrity Wildcard deed zij mee in de Magic Millions Off-The-Track Cup-finale. En dat leverde stoere actiefoto’s op!

Inspiratie voor Kate?

Eind vorig jaar zagen we nog dat prinses Kate haar kerst-outfit afmaakte met een bijzonder bekend hoedje: dit ontwerp werd namelijk al eerder gedragen door Zara. Zij droeg het hoofddeksel in 2019, toen zij de races in Cheltenham bijwoonde. Vier jaar later verscheen het ontwerp dus op het hoofd van de Prinses van Wales.

Wie weet: zou de Princess of Wales binnenkort dus ook met deze Rebecca Vallance-japonnetjes ten tonele verschijnen?

Bron: Dailymail, Beau Monde archief | Beeld: Instagram @magicmillions, @magicmillionspolo, NL Beeld

Laatste nieuws