Zien: zoontje prinses Eugenie lijkt als twee druppels water op prins Harry

Zie jij de gelijkenis?

Dat de appel niet ver van de boom valt, hoeven we vast niet uit te leggen. Maar soms zien we kiekjes van verschillende royal telgen waar ze dusdanig veel op hun oudere familieleden lijken, dat we ons toch even achter de oren krabben.

Uitwaaien

Het lijkt erop dat prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank hun jaar fris zijn begonnen met een vakantie in het zonnige Jamaica. Via Instagram hebben een paar van hun vrienden foto’s gedeeld waar ook het Brooksbank-gezinnetje stralend te zien is. Zo heeft Hello! Magazine hier een kiekje waarbij de prinses linksvoor duidelijk van de foto is afgeleid door haar jongste zoontje, Ernest, terwijl peuter August in z’n groene t-shirt enthousiast poseert voor het sunny kiekje.

Hoewel deze foto natuurlijk ontzettend zoet (én behoorlijk jaloersmakend, met de huidige temperaturen in ons kikkerlandje) is, valt royalty watchers nog een bijzonder detail op aan de vrolijke groep.

Evenbeeld

Zo zou August namelijk als twee druppels water lijken op zijn achterneef, prins Harry! Wij zijn eens in de archieven gedoken voor wat foto’s van de hertog van Sussex in z’n jonge jaren, en we moeten zeggen: wij zien de gelijkenis wel!

Beeld: NL Beeld

Natuurlijk spotten we dat August Brooksbank een donkerdere haarkleur heeft en ook wat trekjes van vaderskant heeft meegekregen, maar de Windsor-genen zijn ook duidelijk aanwezig in de oudste telg van Eugenie en Jack!

Grote broer

Wat de twee niet gemeen hebben, is dat August in het Brooksbank-gezinnetje de oudere zoon is, waar Harry prins William als grote broer had. Afgelopen zomer beviel de Yorkse prinses Eugenie namelijk van haar tweede spruit met manlief Jack. Ze maakte het grote nieuws destijds wereldkundig via Instagram met een zoete foto.

In het bijschrift viel toen te lezen dat de volledige naam van de kleine Ernest George Ronnie Brooksbank luidt. “Hij is vernoemd naar zijn over-over-over-grootvader George, zijn opa George, en mijn opa Ronald”, verklaarde ze hierover.

“Augie vind het nu al geweldig om een grote broer te zijn”, sloot ze haar bericht af. Wij zijn nu al reuze benieuwd of de jonge Ernest ook zo op zijn koninklijke familieleden zal lijken als hij opgroeit!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws